Bert Ruiter van BVR Wooncomfort
Bert Ruiter van BVR Wooncomfort Charella Hulsbosch

BVR wooncomfort Voor de specialist van deze week in Houtense editie

5 februari 2020 om 09:46 Nieuws

Al sinds 1967 kunt u bij BVR Wooncomfort, zonwering en garagedeuren, terecht voor degelijke zonwering. Zesenhalf jaar geleden nam ik het bedrijf over van Ben van Ravenstein uit Nieuwegein. Het bedrijf is begin dit jaar naar Houten verhuisd. Voor ons de perfecte locatie, want veel van onze klanten komen al uit Houten. Ook is de showroom hier drie keer groter waardoor producten beter tot hun recht komen.

VAKMONTEUR Onze droom is om een school op te zetten waar we vakmonteurs kunnen opleiden. Het liefst op de plek waar ook onze showroom is. Hier aan de Waterveste kan dat in één en hetzelfde pand. Op die manier willen we de kennis die wij door de jaren heen hebben opgedaan overdragen op de volgende generatie.

OPLOSSINGEN Wij denken in oplossingen en zien problemen als een uitdaging. Dankzij ruim dertig jaar ervaring in de branche en het gebruik van kwalitatief hoogwaardige producten komen we voor iedere klant tot een oplossing. Met onze zonneschermen, rolluiken, jaloezieën, overkapping en deuren haalt u luxe én comfort in huis.

ZONWERING Neem nu de zonwering. Die wordt bij ons uitsluitend geleverd door Duitse fabrikanten als Weinor en Roma, waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Bovendien wordt zonwering steeds belangrijker voor Houtenaren, omdat woningen steeds vaker energieneutraal gebouwd worden. Dat houdt in dat warmte die binnenkomt niet zo makkelijk weer naar buiten gaat. Voorkomen dat de warmte binnenkomt wordt daarom belangrijker. Wij werken vaak samen met architecten en aannemers zodat hier al vroeg in het bouwproces naar gekeken wordt. U kunt niet vroeg genoeg beginnen met denken aan zonwering. Hoe eerder u in het bouwproces begint, hoe mooier de oplossingen. Ook als de zon weg is, hebben we voor u de ideale, innovatieve terrasoverkapping met ledverlichting of terrasverwarming.

GARAGEDEUREN Bij BVR weten we ook alles van garagedeuren en voordeuren. Hormann, opnieuw een Duitse leverancier, levert degelijke garagedeuren en indien gewenst bijpassende voordeuren. Alles met de hoogste veiligheidsklasse en, in het geval van een garagedeur, voorzien van isolatie die voldoet aan de eisen voor een energieneutrale woning.

Uiteraard zijn er van alle producten voorbeelden te over in onze showroom aan de Waterveste. BVR Wooncomfort is alle doordeweekse dagen geopend van 09.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. We hopen u gauw te mogen verwelkomen.

advertentie
advertentie