warmtepompen in Houten-noord
warmtepompen in Houten-noord Energierijk Houten

Warmtepomp ja of nee?

2 februari 2020 om 11:06 Overig Deel je nieuws

De warmtepomp houdt de gemoederen bezig. Goed dus om je te verdiepen in wat een warmtepomp is, wat een warmtepomp doet en of een warmtepomp voor jouw huis een oplossing kan zijn op de kortere of lange termijn. Om wat meer inzicht te geven in de warmtepomp in de praktijk organiseren EnergieRijk Houten en De Hoeven Energie sinds mei 2019 warmtepompenfietstochten.

Warmtepompenfietstocht zaterdag 15 februari a.s.

Op de fiets wordt een bezoek afgelegd aan drie jaren ’80 huizen in Houten noord waar de bewoners vanuit verschillende beweegredenen en op verschillende manieren een warmtepomp hebben geïnstalleerd. Hoor hun verhalen, luister naar de warmtepomp, kijk naar de ruimteoplossingen en wissel vragen en ervaringen uit – ook over andere energiebesparende maatregelen zoals isolatie.

EnergieBespaarCafé 8 februari a.s.

Ook tijdens het maandelijkse EnergieBespaarCafé in de bibliotheek-centrum kun je verder praten over de vraag ‘Is een warmtepomp iets voor mijn huis en mijn woonsituatie?’ Natuurlijk kun je hier ook terecht met al je vragen over isolatie, energie besparen en energie opwekken.

Meefietsen of -praten?

De warmtepompenfietstocht is op zaterdag 15 februari van 9.30-12.30 uur. Je kunt je aanmelden via fietstocht@energierijkhouten.nl

Het EnergieBespaarCafé is iedere 2e zaterdag van de maand open van 10.15-14.00 uur in het café van de bibliotheek-centrum, Onderdoor 158 Houten. Op 8 februari ben je weer van harte welkom om binnen te lopen voor een gesprek met de energieambassadeurs. Meer informatie op www.energierijkhouten.nl/activiteiten/energie-bespaarcafe/

advertentie
advertentie