Afbeelding
75 jaar Vrijheid

The Bright Side of Life

30 januari 2020 om 07:15 Podiumkunsten

HOUTEN The Bright Side of Life is een komische en confronterende muzikale voorstelling met live muziek, over een acteur die zijn thuisland, waar hij beroemd en geliefd was, moet ontvluchten. Eenmaal in Nederland gaat hij inburgeren en op zoek naar nieuw publiek. The Bright Side of Life gaat over hoe je als persoon omgaat met het achterlaten van je oude wereld en het integreren in een nieuwe.

Sinds maart 2018 speelt Bright Richards, co-founder en artistiek leider van New Dutch Connections, de voorstelling The Bright Side of Life. De voorstelling is een middel om een inclusieve samenleving te bouwen. Het gaat over de zoektocht naar hoe we met elkaar verder moeten en wat we voor elkaar kunnen betekenen. Door het bezoeken van de voorstelling ontmoet je mensen die je daarvoor nooit ontmoet hebt. De dialoog aangaan, een relatie opbouwen en verbinden. Dat is de essentie van The Bright Side of Life. In mei 2018 werd The Bright Side of Life geselecteerd door de Nederlandse Toneeljury voor het Nederlands Theater Festival als een van de beste voorstellingen.

OVER NEW DUTCH CONNECTIONS New Dutch Connections inspireert jonge vluchtelingen in zichzelf te geloven en betrekt andere partijen bij hun talentontwikkeling. Om de voorstelling heen wordt in de plaats waar de voorstelling speelt gezocht naar mogelijkheden om netwerken toegankelijk te maken voor nieuwe landgenoten, gericht op het vinden van werk dat past bij hun talenten.

VRIJHEID VERBINDT! Ook in Houten herdenken we dit jaar dat we hier in vrijheid kunnen leven. Veel menen zijn gevlucht omdat ze niet in vrijheid konden leven. Deze voorstelling is een middel om mensen te verbinden, zodat we met elkaar in vrijheid kunnen leven. Kom, ontmoet vluchtelingen uit Houten en verbind je met hen!

The Bright Side of Life in Houten
Woensdag 18 maart 2020 | voorstelling 20.00 uur
meet & match v.a. 18.30 uur
Theater Aan de Slinger
Tickets en info www.aandeslinger.nl

advertentie
advertentie