The Red Flowers
The Red Flowers Hanneke van Weelden

Vrouwenkoor The Red Flowers verhuist

24 januari 2020 om 07:25 Podiumkunsten

HOUTEN Na een onzekere periode gaat het Vrouwenkoor The Red Flowers, onder leiding van dirigent Jan van Wieringen, zelfstandig verder. En ook nog op een nieuwe locatie.

Hanneke van Weelden vertelt: ,,We waren al een paar jaar te gast in de kantine van Tennisvereniging Atalanta, waar we kosteloos gebruik van konden maken, gesteund door de beheerders Trudy en Jorge. Daar waren soms vreemde situaties. Vooral als er ook werd getennist, dan was het wel eens druk in de kantine. In de winter kon het er ook nog best koud zijn.

Geen ideale omgeving dus. Daarom wacht ons bij dezelfde Trudy en Jorge, een warm onthaal  in hun Restaurant Brasserie & Zo, op het Rond 58. Daar zingen we op woensdagochtend van 10.00 tot 12.00 met veel plezier ons gevarieerde repertoire. Geen stress, wel gezelligheid. Dat vinden wij heel belangrijk.

Het zou ook erg leuk zijn, als er nog wat zanglustige dames ons koor komen versterken. Iedereen is welkom. Voor teksten kan worden gezorgd en rolstoelen/scootmobielen zijn geen probleem. Dus kom eens vrijblijvend bij ons kijken en luisteren. Gelijk meezingen mag ook."

Voor meer info: tel. 030-6575620 of 030-2939486.

The Red Flowers
advertentie
advertentie