Afbeelding
Buitenwereld

Oldstars FC Utrecht bezoeken Buitenwereld

2 januari 2020 om 11:32 Maatschappelijk

HOUTEN Oldstars zijn dé ambassadeurs van FC Utrecht Maatschappelijk. Voetballers met ervaring, die de verhalen kennen over FC Utrecht van vroeger en nu.

Als ambassadeurs van FC Utrecht promoten ze vanuit de club onder andere een gezonde leefstijl bij kinderen en de bestrijding van eenzaamheid bij ouderen. Dit ligt Buitenwereld ook na aan het hart. Daarom zijn de Oldstars blij dat ze samen met FC Utrecht kunnen bijdragen aan een gezondere maatschappij. Op vrijdag 27 december was de eerste activiteit van die samenwerking.

FOOTGOLF EN FLESSENVOETBAL De Oldstars waren te gast bij Buitenwereld. Onder hun deskundige sportieve leiding werd er onder andere footgolf gespeeld, konden kinderen proberen een goal te scoren en konden ze hun techniek bijschaven met flessenvoetbal.

GESIGNEERD SHIRT De stellers van de drie leukste voetbalvragen hebben een gesigneerd thuisshirt van FC Utrecht gewonnen, gevolgd door een abonnement op Buitenwereld en twee vrijkaartjes voor een thuiswedstrijd van FC Utrecht.

BURGEMEESTER Ook de burgemeester was op bezoek om de officiële opening te verrichten en om zelf ook een balletje te trappen. Het was een zeer geslaagd evenement.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie