Wil jij er ook warmpjes bijzitten? Introductieworkshop Cv-Optimalisatie

30 december 2019 om 09:47 Wonen Deel je nieuws

Heb je het gevoel dat sommige ruimtes in je huis warm worden terwijl andere te koud blijven? Hoor je rare geluiden uit de verwarmingsbuizen of komt er veel witte rook uit je schoorsteen? Dan zou het wel eens zo kunnen zijn dat de instellingen van je CV-ketel niet kloppen.

Besparen op je verwarming? Het kan. Hoe haal je meer rendement uit je CV en radiatoren? Hoor het tijdens de introductieworkshop CV-optimalisatie en waterzijdig inregelen voor Houtenaren op 16 januari a.s.

Op deze avond nemen CV-optimalisatie-expert John Visser en ervaringsdeskundie Karel Frijters je mee in de interessante wereld van CV-optimalisatie en het waterzijdig inregelen van je radiatoren. Met deze maatregelen valt veel winst te behalen: winst voor je portemonnee, meer comfort in huis en het is ook nog goed voor het milieu!

Deze avond vindt plaats in Het Lokaal met inloop vanaf 19.45 en start om 20.00 uur. Het betreft een open activiteit, iedereen is welkom, wel vragen we je om je aan te melden zodat we weten hoeveel mensen we kunnen verwachten. Aanmelden via info@energierijkhouten.nl, meer informatie op www.energierijkhouten.nl

Wanneer: 16 januari 2020
Tijd: 20.00 uur, inloop v.a. 19.45 uur
Waar: Het Lokaal, Houten
Aanmelden: via info@energierijkhouten.nl

advertentie
advertentie