Popkoor Elan
Popkoor Elan Rene van den Brand

Sfeervol optreden van Popkoor Elan bij Het Rond-On-Ice

23 december 2019 om 12:13 Muziek Deel je nieuws

Zondagmiddag 22 dec gaf popkoor Elan op Het Rond in Houten een optreden op de ijsbaan met een aantal prachtige wintersongs om zo schaatsers en toeschouwers alvast in feeststemming te brengen.

Onder leiding van dirigent André Jansen en begeleiding van pianiste Ans Peters heeft popkoor Elan een sfeervol optreden ten gehore gebracht zo vlak voor de feestdagen. Er werden een aantal echte kerstliedjes gezongen en een paar mooie stemmige songs voor deze tijd van het jaar. Versierd met lichtjes zat de stemming er goed in en het enthousiasme en plezier was van de gezichten af te lezen. Ook het publiek deed gezellig mee.

Popkoor Elan Houten is onderdeel van Koorcompany/Elan-koren en repeteert iedere zaterdagochtend (10-12u) in theater aan de Slinger. Het repertoire bestaat uit leuke, vlotte, stevige en romantische liedjes die iedereen aanspreken, van de Beatles tot Adéle, van Queen tot Bløf en van Wim Sonneveld tot Bruno Mars. Alle liedjes worden meerstemmig gezongen.

Het koor is toegankelijk voor iedereen, met of zonder zangervaring. Samenwerking, respect en gezelligheid staan voorop. En extra welkom zijn de hoge en de lage stemmen! Interesse om een keer mee te repeteren? Neem contact op met André Jansen 06-10327723.

advertentie
advertentie