Afbeelding
Menno Ringnalda

Bouwbedrijf Van Rijn wint Gouden Parel Lekstroom 2019

23 december 2019 om 15:44 Nieuws

Wim en John van Rijn winnaar ondernemersprijs

VIANEN  Ten overstaan van ruim 100 ondernemers uit de regio Lekstroom zijn Wim en John van Rijn van Bouwbedrijf Van Rijn uit Houten vanavond (18 december) onderscheiden met de Gouden Parel Lekstroom 2019. Daarmee zijn zij de dertiende winnaar sinds de verkiezing in 2007 in het leven werd geroepen door zakenmagazine en ondernemersplatform OnderNamen Lekstroom. De bekendmaking van de Gouden Parel vond plaats bij Miele in Vianen. Jeffrey Grutters van EPC en Erik van den Heuvel van Jacomij werden respectievelijk tweede en derde.

 

Het is de tweede prijs voor het bedrijf dit jaar. Tijdens de Houtense Ondernemersdag wonnen ze ook al de prijs van het FUTUREproof ondernemerschap Houten, samen met Van Grijs naar Groen BV.

 

Bouwbedrijf Van Rijn is een succesvol allround bouw- en installatiebedrijf met ongeveer honderd vakmensen in dienst. "We doen de meest uiteenlopende en specialistische projecten – van nieuwbouw tot restauratie – en beheren verschillende disciplines. We verzorgen het hele pakket van installatie tot meubels en kozijnen, die we in onze eigen timmerfabriek maken. Onze klanten kunnen hier echt bijna alles onder één dak vinden. De kennis is heel breed en ons personeel heeft veel inzicht. Daardoor kunnen we heel klantgericht werken", vertelde John van Rijn eerder dit jaar in de lenteeditie van OnderNamen Lekstroom. Het is juist deze uitgebreide kennis die hen helpt flexibel in te springen op trends en ontwikkelingen in de branches waarin ze zich begeven.

Wim en John van Rijn kregen de Gouden Parel uitgereikt van Ruud Muis, de Gouden Parel-winnaar van vorig jaar. 'De Gouden Parel is een fantastische waardering voor mijn vader, en voor mij een mooie motivatie om dit door te zetten´, aldus John van Rijn.

 

GOUDEN PAREL LEKSTROOM OnderNamen Lekstroom organiseert elk jaar de verkiezing omtrent de Gouden Parel Lekstroom. Ondernemers die in het afgelopen jaar uitblinken in hun ondernemerschap en zich op positieve wijze weten te onderscheiden, komen in aanmerking voor een nominatie. Dit jaar vond de verkiezing plaats in het thema 'Wie is de Parel?', gebaseerd op de tv-serie 'Wie is de Mol?'. Helemaal in stijl van het programma is weken toegeleefd naar de spannende ontknoping. 

advertentie
advertentie