Koken met minder koolhydraten

19 december 2019 om 11:54 Activiteiten Deel je nieuws

Koolhydraten zitten in bijna alles wat je eet. Je hebt ze nodig om te leven, maar teveel koolhydraten binnenkrijgen is niet helemaal gezond. Daarom biedt ‘van Houten&co’ de workshop ‘Koken met minder koolhydraten’ aan op maandag 22 januari 2020 van 18.30 tot 22.00 uur in Wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld.

 

Steeds vaker hoor je over de voordelen van het eten van minder ‘witte', snelle koolhydraten. Je voelt je daardoor energieker, hebt minder snel weer honger na het eten en valt makkelijker af. Hoe pak je het aan om lekker te eten met ’slimme', trage koolhydraten? In deze kookworkshop gaan we enkele lekkere recepten maken voor ontbijt, lunch en diner. Zo kom je er achter dat enkele kleine aanpassingen voor veel verschil kunnen zorgen. Dat testen we aan het eind van de avond tijdens het nuttigen van de ons gezamenlijk bereide maaltijden.

 

Voor meer informatie kunt u terecht bij Cursus&co. Zij zijn bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30 - 12.00 uur via tel. (030) 7001 525 of e-mail: cursusenco@vanhoutenenco.nl. Aanmelden kan op www.vanhoutenenco.nl. Cursus&co is een onderdeel van ‘van Houten&co’.

advertentie
advertentie