Hans van Marsbergen en John van Amerongen van Houten Alive
Hans van Marsbergen en John van Amerongen van Houten Alive Rina Knopper

Houten Alive in de Engel

17 december 2019 om 11:30 Overig

HOUTEN ,,Wij hebben goed nieuws voor de Houtense muziekliefhebbers", John van Amerongen en Hans van Marsbergen, de oprichters van Houten Alive, vertellen enthousiast over het programma dat zij volgend jaar gaan draaien. Deze twee ambassadeurs voor live muziek, organiseren vanaf februari 2020 een aantal avonden in de Engel voor de échte muziekliefhebbers!

De bijzondere kick off is een tribute to de muziek van Amy Winehouse met de coverband A Touch of Amy. Een geweldig optreden in de Champagnezaal van de Engel.

door Rina Knopper

BEKEND Beide heren hebben hun sporen ruim verdiend in de muziekbranche en kennen de klappen van de zweep. Zo is John bij de start van het Snickels Fstival betrokken geweest en organiseert op dit moment het optreden van de Purple Strangers 'A tribute to Deep Purple' 20 december a.s. in de Theaterzaal van de Slinger, (nog maar enkele kaarten beschikbaar). Hij is ook eigenaar van JvA Producties, voor Evenementen, Bands, Teksten en Fotografie.

Hans heeft met verschillende artiesten door Europa getoerd, is mede organisator van het Sweden Rockfestival, was co-booker van Bert Heerink (hardrockband Vandenberg) en betrokken bij de band 'Omega' uit Hongarije.

Al deze ervaring gebundeld in 'Houten Alive' resulteert in een fijne avond vol goede muziek waar ook ruimte is voor dans, mensen die komen genieten van het programma. ,,Nee, het is geen Hollandse Avond en het is ook niet te vergelijken met 'De Bruiloft' maar een -voor Houten- nieuwe beleving."

FEEST Hans:,,Ik ben opgegroeid in Bunnik en na veel omzwervingen in Europa woon ik nu al jaren in Houten en John komt uit Schalkwijk. Wij weten inmiddels dat Houtenaren van een feestje houden. Houten Alive zorgt voor een toffe avond waar mensen voor terug zullen komen. Al met al een feestje bij u om de hoek."

U kunt Houten Alive vinden op de Socials zoals Facebook, Twitter, enz. Er wordt nog hard aan gewerkt, maar binnenkort start de kaartverkoop via de website www.houtenalive.nl De prijs van een kaartje is €15 en als u boekt heeft u gegarandeerd plek.

advertentie
advertentie