team Gevaert Houten
team Gevaert Houten

Gevaert Houten

18 december 2019 om 12:31 Nieuws

Makelaars die staan voor 'huis en hart'

HOUTEN Drie jaar geleden openden Erica Koteris en Wenda Althues de deuren van hun nieuwe makelaarskantoor aan de Loerikseweg in het Oude Dorp in Houten. Afgelopen vrijdag proostten ze samen met hun opdrachtgevers op de succesvolle samenwerking van het afgelopen jaar.

Persoonlijke betrokkenheid staat bij Gevaert Houten hoog in het vaandel. ,,Als je plannen met je leven hebt, denken we graag met je mee. Het gaat bij huizen om stenen, maar je huis is vooral je thuis, je basis. Dan is het prettig als iemand die je huis gaat aan- of verkopen de emoties die daarbij komen kijken begrijpt en aandacht heeft voor de leuke óf de juist verdrietige omstandigheden," zegt Wenda.

Het merendeel van de klanten krijgen deze makelaars via mond-op mondreclame. ,,In de reviews horen we vaak terug dat wij persoonlijk zijn," zegt ze. Wenda vertelt dat ze geen 9 tot 5 mentaliteit hebben en graag een stapje meer zetten als de klanten hun het vertrouwen hebben gegeven. Klanten krijgen een vast aanspreekpunt ,,Want het is prettig als ze weten met wie ze te maken hebben," zegt ze.

Wenda en Erica zijn al meer dan 15 jaar makelaar. Ze leerden elkaar kennen in het makelaarsvak in Utrecht. Samen besloten ze om een makelaarskantoor in Houten te starten en daarbij een samenwerking aan te gaan met Bergman Finance in hetzelfde pand. Wenda en Erica zijn al jaren collega's en nu dus ook compagnons. Erica is haar carrière gestart in Houten en is hier inmiddels dus weer drie jaar terug. Wenda was voordat ze makelaar werd accountmanager en deze ervaring komt uitstekend van pas in haar huidige werk.

Het vaste team van Gevaert Houten bestaat verder uit Claire Verweij en Shanna van der Werf. Shanna heeft nu zwangerschapsverlof en wordt vervangen door Brenda Mathijsen. "De dames op kantoor zijn minstens zo belangrijk in het hele verhuisproces en worden zeer gewaardeerd door onze klanten," zegt Wenda.

Klanten van Gevaert kunnen in hetzelfde pand terecht bij Bergman Finance voor hypotheekadvies of financiële planning. Bergman Finance kent bijvoorbeeld mogelijkheden, waarbij senioren de volgende generatie helpen bij de aankoop van een huis.

RELATIEGESCHENK Aflopen vrijdag organiseerde Gevaert Houten voor alle verkopers, aankoopklanten en professionele opdrachtgevers een kerstborrel om samen terug te kijken op het afgelopen jaar. Er was een 'koek en zopie tent' en ze proostten met glühwein en warme chocolademelk, voor de kinderen waren er kleurplaten. Na afloop mochten de klanten op Het Plein een kersboom uitzoeken die ze cadeau kregen. ,,Zodat de mensen een warm kersthuis kunnen maken van hun nieuwe woning," aldus Wenda.

Meer informatie: Gevaert makelaars, Loerikseweg 4 in Houten, www.gevaerthouten.nl T: 030-6339999 Gevaert makelaars heeft ook kantoren in Nieuwegein en Woerden.

advertentie
advertentie