Leji Kerstshow
Leji Kerstshow Theater Aan de Slinger

Van Merwijk zingt oudejaarsconference

11 december 2019 om 07:00 Overig

HOUTEN Op donderdag 12 december blikt cabaretier Jeroen van Merwijk op een bijzondere manier terug op het jaar 2019: hij zingt een oudejaarsconference in dertig liedjes. Over onder andere de vreugdevuren in Scheveningen, #MeToo, het klimaat en de Brexit. "Hij laat zowel melancholie als kolder toe en meteen komt er iets op het spel te staan", aldus het NRC. Op zondag 15 december wordt het om 11.00 én om 15.00 uur een feestje in de theaterzaal met Lejo, het vingerpopje van Sesamstraat. Hij gaat het kerstfeest vieren met alle jonge Houtenaren en hun familie. Ze zingen kerstliedjes en Rudolf het rendier komt langs met de kerstman. Maar eerst gaan ze natuurlijk de boom versieren. Na afloop kan iedereen zijn eigen Lejo-kerstpoppetje knutselen en bespelen in de foyer. Meer info en tickets: www.aandeslinger.nl

FILMPROGRAMMA: 'SORRY WE MISSED YOU' "Een ijzersterk, aangrijpend manifest", schreef de Volkskrant en gaf vijf sterren aan de nieuwste film van Ken Loach: 'Sorry We Missed You'. Tweevoudig Gouden Palm winnaar Loach vertelt met de film een eerlijk en ontroerend verhaal over een gezin dat zich staande probeert te houden in Engeland. Ricky en Abby wonen met hun kinderen in Newcastle. Sinds de economische crisis worstelt het gezin om rond te komen. Abby werkt lange dagen in de thuiszorg, Ricky heeft zijn baan in de bouw verloren en gaat als eigen baas aan de slag als pakketbezorger. Maar al snel is de werkdruk torenhoog. "Een snoeiharde aanklacht tegen een economisch systeem dat mensen afmat, kaalvreet en uitspuugt" (Trouw, 4 sterren). De film draait op 12 en 13 december. Daarna in het filmtheater: 17 en 18 december 'Mi Vida', 19 en 20 december 'The Farewell'. Meer info en tickets: www.aandeslinger.nl.

OOK BINNENKORT: De Outsiders organiseren vrijdag 13 december een Popquiz in de Theaterzaal van Aan de Slinger. Met fragmenten, clips en een heuse interactieve ronde, alles rond het thema Top 2000. Teams van max. 4 personen, teamleden kopen per persoon een ticket van € 5,-. Verder in het theater: 14 december 'De liefde begraven' (try-out) met Jeroen Spitzenberger & Hanne Arendzen, 21 december 'BluesNight' met Barrelhouse en Big Bo (laatste kaarten), 22 december 'Gezellige Kerstmiddag' met Gerard Alderliefste en de film 'Mama Mia: Here we go again!'. Erik van Muiswinkel is uitverkocht. Zie www.aandeslinger.nl.

WIN GRATIS KAARTEN 't Groentje geeft twee vrijkaarten weg voor de jeugdtheatervoorstelling 'Lejo Kerstshow' op 15 december om 15.00 uur in Aan de Slinger. Wilt u hier graag naar toe, mail dan voor vrijdag 13 december 12 uur onder vermelding van 'Lejo' naar houtensnieuws@bdu.nl Uit de inzenders trekken we een winnaar.





















































Met vriendelijke groet,




Hanneke Hartman



Publiciteit & Marketing
Hanneke Hartman & Petra Wolf 
030 – 63 51 024

   




Aan de Slinger werkt aan verduurzaming. Print deze e-mail alleen als het noodzakelijk is. 
Indien deze e-mail verkeerd geadresseerd is, verzoeken wij u vriendelijk deze e-mail zo snel mogelijk retour te sturen en te verwijderen.
--------------------------------------------------------------------
De informatie in dit e-mail-bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Verstrekking aan en gebruik door anderen is niet toegestaan.
Door de elektronische verzending van het bericht kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie.

Eventuele bijlagen die beveiligd zijn met wachtwoorden of anderszins versleuteld, zijn niet gecontroleerd op virussen. Het is verstandig dit alsnog te doen.

BDU aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ontstaan van enige vorm van schade door of ten gevolge van dit bericht..

advertentie
advertentie