Messiah the Musical
Messiah the Musical Gospelkoor El Shaddai

Gospelkoor El Shaddai zingt Messiah the Musical

22 november 2019 om 07:25 Podiumkunsten

HOUTEN Gospelkoor El Shaddai, dat op concerttour is met Messiah the Musical, komt naar Houten. Deze tour wordt mogelijk gemaakt in samenwerking met 'Zingen in de kerk / Kerk in actie'. Op DV zaterdagavond 7 december komt het koor, o.l.v. Leon van Veen, de inspirerende gospelmusical The Messiah uitvoeren. Deze musical met schitterende Engelstalige gospelsongs, beelden en een Nederlandstalige vertelling brengt het leven van Jezus dichterbij.

Messiah the Musical is de nieuwe musical van Tore W. Aas, bekend van het Oslo Gospel Choir. Interkerkelijk Gospelkoor El Shaddai uit Lopik bestaat uit 65 enthousiaste koorleden uit de regio en een eigen gospelband. Speciaal voor de musical wordt de band uitgebreid met een strijkkwartet. 

U bent van harte welkom op deze bijzondere avond in het Kruispunt, Het Spoor 51. Het programma begint om 20.00 uur (deur open om 19.30 uur) en eindigt rond 22.30 uur. Kaarten zijn in de voorverkoop € 12,50 via www.zingenindekerk.nl of bij de ingang € 17,50. Kaarten in de voorverkoop zijn verkrijgbaar bij boekhandel Sjofar, het Rond 102 in Houten. 

Meer informatie is te vinden op: www.messiah-de-musical.nl of op Facebook via https://www.facebook.com/messiahdemusical/.

Messiah the Musical
Messiah the Musical
advertentie
advertentie