Onze
Onze "particuliere" basisschool Ingret van der Eijk Panhuis

“Particulier” onderwijs in Tull en ’t Waal

20 november 2019 om 13:39 Onderwijs Deel je nieuws

Recent was in het nieuws dat steeds meer ouders kiezen voor particulier onderwijs voor hun kinderen vanwege onder andere volle klassen, weinig persoonlijk aandacht en het lerarentekort. Deze berichten over particulier onderwijs willen wij aangrijpen om aan ouders uit omliggende gemeenten te vertellen over onze basisschool Het Mozaïek in Tull en ‘t Waal.
 
Als ouders uit Tull en ‘t Waal realiseerden wij ons weer eens: het onderwijs op basisschool Het Mozaïek in Tull en ‘t Waal biedt als reguliere school de luxe van particulier onderwijs. De kleine groepen bieden rust, veiligheid en heel veel persoonlijke aandacht voor ieder kind. Onderwijs op maat is bij ons vanzelfsprekend! Kinderen van verschillende leeftijden zitten in één klas en dit zorgt voor een mooi samenspel tussen jong en oud waar kinderen met elkaar en van elkaar leren.

Op dit moment telt de school in totaal 21 leerlingen en dat is net te weinig om te blijven bestaan. De school heeft het nodig om te groeien en tegelijkertijd zijn we er van overtuigd dat veel andere kinderen uit de omgeving zich optimaal kunnen ontwikkelen binnen Het Mozaïek. Dus twijfelt u of bent u op zoek naar een fijne school met veel persoonlijke aandacht voor uw kind(eren)? Neem dan contact met onze school op. De deur staat open!


Ervaringen met het onderwijs op Het Mozaïek van ouders:
Maria, moeder van Simon (groep 8), Hidde (groep 6) en Anne (groep 2):
“Onze zonen gaan iedere dag met veel plezier naar school. Ze floreren bij de persoonlijke aandacht en individuele begeleiding van de leerkracht. De school vormt een kleine community en dat maakt dat kinderen van alle leeftijden met elkaar spelen, net een groot gezin.”  


Ingret, moeder van Louise, David en Cees (groep 7):
“De overstap naar het middelbaar onderwijs vanuit een kleine school leek spannend. Maar we hebben gemerkt dat onze kinderen juist veel zelfkennis en zelfvertrouwen hebben ontwikkeld op de basisschool. Dit zit zo verweven binnen het onderwijs en heeft hen sterk en weerbaar gemaakt. Uiteindelijk is dat een voorwaarde om je verder te kunnen ontwikkelen binnen het (middelbaar) onderwijs.”

Kom gerust eens langs, bezoek de website: www.mozaiekwaalseweg.nl of onze Facebookpagina ‘hetmozaïekwaalseweg’.

Of neem contact op met Jojanneke Neven (adjunct-directeur) via 030 60 61 472 of mail naar infomozaiek@fluenta.nl voor een vrijblijvend gesprek. 

 

advertentie
advertentie