Eten
Eten Karen Jansen

Een kijkje in de keuken van de foodindustrie

18 november 2019 om 14:29 Nieuws Deel je nieuws

Op maandag 25 november organiseren SVO en Utrecht 4Business een bijeenkomst over de foodindustrie. Waar de foodindustrie in 2030 staat, is de leidraad. SVO en Utrecht 4Business bundelen deze avond kennis en (ondernemers)ervaring met leuke en interessante (kook)activiteiten.

Tijdens de bijeenkomst krijgt u letterlijk en figuurlijk een kijkje in de keuken. U volgt een kookworkshop, krijgt een demonstratie uitbenen en praat, met studenten, docenten en collega ondernemers over de toekomst. Daarnaast krijgt u leuke en inspirerende verhalen van collega’s (ondernemers) uit de foodindustrie.

SVO
SVO is dé landelijke opleider voor vakmensen in de foodsector. SVO heeft een breed aanbod van BBL-, en BOL-opleidingen (MBO). Naast deze reguliere opleidingen bieden zij ook een commercieel trainingsaanbod voor medewerkers van speciaalzaken, supermarkten en industriële voedingsbedrijven. SVO is gevestigd op de Sleepboot in Houten.

Utrecht 4Business
Utrecht 4Business is een informeel, professioneel en onafhankelijk netwerkplatform. Zij organiseren diverse activiteiten voor ondernemers. Op deze bijeenkomsten kunt u andere ondernemers ontmoeten, kennis delen, elkaar inspireren en samen van gedachten wisselen. Utrecht 4Business is gevestigd in Houten en richt zich op de regio Utrecht.


Deze bijeenkomst is voor ondernemers of mensen die werkzaam zijn in de foodindustrie. We starten om 16.00 uur en sluiten om 19.00 uur af met een (netwerk)borrel. Aanmelden kan via www.utrecht4business.nl en is gratis.

advertentie
advertentie