Logo
Logo Frans van Heerden

Het Infospreekuur Houten zoekt vrijwilligers.

14 november 2019 om 15:51 Mensen Deel je nieuws

Het Infospreekuur Houten is een onafhankelijke stichting die inwoners van de gemeente Houten al 26 jaar helpt met onder andere het invullen van (belasting)formulieren, bellen naar instanties, het schrijven van brieven en het ordenen van de thuisadministratie. De hulp die de vrijwillige medewerkers van het Infospreekuur bieden, is in principe gratis.

Het infospreekuur zoekt nu nieuwe medewerkers, die inzetbaar zijn op verschillende activiteiten. Het is moeilijk in te schatten hoeveel tijd dit vrijwilligerswerk u kost, maar ga uit van maximaal een ochtend of middag per week per medewerker.
Veelal vinden de activiteiten plaats op de voor onze activiteiten gereserveerde balies in het gemeentehuis, tijdens de zogeheten inloopspreekuren, maar er kunnen ook omstandigheden zijn waarbij de klant thuis bezocht moet worden.

Door mee te draaien op het inloopspreekuur krijgt u snel door wat de vereiste basiskennis inhoudt. Er zijn echter ook mogelijkheden om cursussen te volgen.

Het Infospreekuur is een 100% vrijwilligersorganisatie en is, hoewel ‘Partner van het Sociaal Loket’, een onafhankelijke stichting waar 20 á 25 vrijwilligers actief zijn.

Heeft u belangstelling voor dit vrijwilligerswerk? Stuur dan een e-mail of bel even op.

e-mail: infospreekuur@hetnet.nl
telefoon:  0651742268, Frans van Heerden
website, www.infospreekuurhouten.nl

 

--
Infospreekuur Houten: Onafhankelijk, vertrouwelijk en kosteloos advies over sociale zaken en persoonlijke financiën, assistentie bij het invullen van formulieren en bellen/schrijven met instanties.

 

advertentie
advertentie