workshop crowdfunding
workshop crowdfunding TTM communicatie

Gratis workshop crowdfunding voor Houtense inwonersinitiatieven

15 november 2019 om 07:33 Maatschappelijk

HOUTEN Wil je Houten mooier maken en ben je bezig met een inwonersinitiatief? Ben je benieuwd hoe je door middel van crowdfunding je initiatief een positieve impuls kunt geven? Vind je het leuk om samen met andere initiatiefnemers te onderzoeken wat crowdfunding voor jou kan betekenen? Kom dan naar de interactieve workshop ‘Crowdfunding’ op woensdag 27 november. 

Initiatiefnemers van deze avond zijn: de InitiatiefFabriek en inwonersinitiatief Tuin der Tuinen, in samenwerking met gemeente Houten en Greenwish. Ineke van Zanten van Greenwish deelt haar passie en kennis op het gebied van crowdfunding. Er komen een aantal basisprincipes aan bod, zoals: Wat is crowdfunding en hoe werkt het? Wat is de werkelijke betekenis? (het is meer dan geld alleen). Welke vormen zijn er? (van lenen tot donaties met tegenprestaties). Welke platforms zijn er? En wanneer gebruik je deze? Wat is de actuele stand van zaken?

Aan het eind van de avond heb je hopelijk voldoende handvatten om voor je eigen initiatief met crowdfunding aan de slag te gaan. 

Woensdag 27 november, 19.30-22.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur), Wijkwerkplaats de Meerkoet, Meerkoetweide 39. Kosten: gratis 
Er is plek voor 20 mensen. Maximaal 2 personen per initiatief. Schrijf je snel in, dan maak je de meeste kans op een plek. Meld je aan via https://www.deinitiatieffabriek.nl/meetup

advertentie
advertentie