Afbeelding
Zangcafe

Zangcafe 23 november: The Beatles en Rolling Stones

13 november 2019 om 07:04 Podiumkunsten

HOUTEN Het is 50 jaar geleden dat het album Abbey Road van The Beatles uitkwam, dus is het niet meer dan logisch om The Beatles en de Rolling Stones als zangthema te nemen voor het eerste zangcafe van dit seizoen!

Het zangcafe, het inmiddels drukbezochte open podium voor zangliefhebbers, vindt 23 november weer plaats in de kleine zaal van Theater Aan de Slinger. ,,Mijn vader is een Beatles fan, maar mijn moeder gaat toch meer voor de Rolling Stones. Het verschil tussen de stoere blues en rock van de Stones en de vaak gevoelige muzikale meesterwerkjes van The Beatles zorgen op dit zangcafe vast voor een diverse avond!" aldus Emily van Orsouw, mede-organisator van het Zangcafe. Samen met Ri-Jean Mertens en Charles van der Dijssel organiseert ze het zangcafe. Ri-Jean en Emily zijn als zangdocent verbonden aan het HMC.

Het zangcafe is een gezellige avond voor jong en oud waarin iedereen mag zingen die dat leuk vindt! Kom op 23 november naar Theater Aan de Slinger! Aanvang: 20:00. Voor meer informatie: www.zangcafe.nl

advertentie
advertentie