De padelbanen na oplevering
De padelbanen na oplevering Stef Rigaux

De Doordraaiers opent inschrijving voor obligaties (3% rente!) voor aanleg padelbanen

3 november 2019 om 15:33 Tennis

HOUTEN Tennis- en Padelvereniging De Doordraaiers start in 2020 starten met de aanleg van nog twee padelbanen. De aanleg van de eerste padelbanen in 2017 heeft geleid tot een flink aantal nieuwe en jongere leden bij De Doordraaiers. Daardoor neemt het ledenbestand weer toe en is de gemiddelde leeftijd van de leden aan het zakken. Bovendien zorgt de succesvolle verhuur van de padelbanen aan niet-leden voor welkome extra inkomsten voor de vereniging.

Het grote succes van padel bij De Doordraaiers veroorzaakt nu krapte op de banen, terwijl de belangstelling voor padel nog steeds toeneemt. Padel is namelijk veel gemakkelijker te leren dan tennis en dus kan er ook sneller in wedstrijdverband gespeeld worden. Het aantal padelbanen bij andere verenigingen in de directe omgeving is nog zeer beperkt; zo is in de hele stad Utrecht op dit moment nog maar 1 padelbaan beschikbaar. Hierdoor komen ook veel padellers uit de regio naar Houten om padel te spelen.

Om de toenemende groei van padel op te kunnen vangen, heeft de Algemene Ledenvergadering van De Doordraaiers ingestemd met de aanleg van nog twee padelbanen, mits de financiering hiervan rondkomt. Hiervoor is een bedrag van ca. 110.000,-- Euro nodig. Net als voor de aanleg van de eerste twee padelbanen, wil de vereniging dit volledig met obligaties financieren.

Vanaf 28 oktober tot 15 december 2019 kunnen zowel leden van De Doordraaiers als niet-leden inschrijven op deze obligaties, met een zeer aantrekkelijke rente van maar liefst 3% per jaar. De obligaties hebben een looptijd van 10 jaar, waarbij vanaf 2020 elk jaar 10% van het totale aantal obligaties wordt uitgeloot. Om zoveel mogelijk geïnteresseerden de gelegenheid te geven om in te schrijven, worden er drie soorten obligaties uitgegeven: van 100, 250 en 500 euro. Bij overinschrijving krijgen de leden van De Doordraaiers voorrang.

Inschrijving is mogelijk door het formulier hiervoor op de website van LTV De Doordraaiers te downloaden en in te vullen. Op de website vindt u naast het inschrijfformulier ook het Reglement en aanvullende informatie over deze obligatielening: https://www.doordraaiers.nl/

Op de website zijn ook de contactgegevens te vinden van de penningmeester van LTV De Doordraaiers voor eventuele vragen of informatie.

advertentie
advertentie