Het nieuwe programma van Vier het Leven is weer uit!

23 oktober 2019 om 13:58 Podiumkunsten Deel je nieuws

 

PERSBERICHT                    Datum: 23 oktober 2019 

Het nieuwe programma van Vier het Leven is weer uit!

Het theaterseizoen 2019/2020  is weer volop aan de gang. Ook de gasten van Stichting Vier het Leven uit . . . . . .  genieten weer volop van mooie voorstellingen, heerlijke films en van de prachtige klassieke concerten. Vier het Leven dit jaar circa 75 evenementen aan in de regio.

Uitgaan is niet voor alle mensen vanzelfsprekend. Een groeiend aantal ouderen ziet op tegen het zelf organiseren van een middag of avond uit. Alleen uitgaan vind niet iedereen gezellig en voor sommige mensen is het regelen van tickets en vervoer een lastige opgave. Stichting Vier het Leven heeft de oplossing voor ouderen die zich hierin herkennen. In . . . . . .   is een geweldig team vrijwilligers actief om heerlijk uitgaan tot in de puntjes te regelen.

In het kort gaat het als volgt te werk: alle gasten worden thuis met de auto opgehaald door een vrijwilliger van Vier het Leven. In het theater of filmhuis is al een zitplaats in de horeca gereserveerd en we drinken een lekker kopje koffie of thee. Samen met de vrijwilligers genieten de gasten van de voorstelling of film. In de pauze of na afloop praten we gezellig na onder het genot van een wijntje of een frisje, waarna iedereen weer veilig thuis wordt gebracht.
 

Het nieuwe programma voor de maanden december, januari en februari is deze week weer bezorgd bij alle gasten (65+). Het is een mooie mix van cabaret, klassiek, musical, opera, toneel, dans en meer. Een greep uit de mooie uitjes: Acoustic Christmas met de 3JS, Film: Mi Vida, StaarVaria - Mastreechter Staar, Bij twijfel hard zingen - Francis van Broekhuizen en Gregor Bak , Toneel: Hendrik Groen, zolang er leven is, Songs from the 70s - Fay Claassen & Band, Nabucco - Charkov City Opera & Ballet, Het Oog van de Storm (try-out) - o.a. Anne-Wil Blankers, Hans Croiset e.a.

Ook worden incidenteel voorstellingen aangeboden op andere locaties buiten de regio, naar bijvoorbeeld een museum, of een voorstelling verbonden aan een vast theater.

Geïnteresseerden kunnen het programmaboekje kosteloos aanvragen via 035–5245156  of kijken op www.4hetleven.nl.

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: inke van Keulen (locatiecoördinator) tel. 0655774015 E-mail: ninkevk@ziggo.nl

advertentie
advertentie