Waarderingsmarkt voor Mantelzorgers

18 oktober 2019 om 15:14 Overig Deel je nieuws

Zorgt u voor een partner, kind, vriend of kennis met een (chronische) ziekte of een beperking? Meld u dan aan voor de Waarderingsmarkt voor Mantelzorgers 2019. Zorgen voor iemand kan misschien heel logisch zijn voor u, maar het is erg waardevol. Daarom worden mantelzorgers op zaterdag 9 november in het zonnetje gezet.

De markt is van 11.00-13.00 en van 13.30-15.30 uur in het gemeentehuis van Houten. Net als voorgaande jaren is er de informatiemarkt en de productenmarkt.

Op de informatiemarkt staan organisaties die kunnen helpen bij de zorg.

De verschillende organisaties komen allemaal uit de gemeente Houten. Ze geven u tips en informatie, denken met u mee en wijzen u op mogelijkheden en activiteiten. Op de productenmarkt staan lokale winkeliers met leuke producten en cadeauartikelen waar u zelf iets uit kunt kiezen.

De waarderingsmarkt wordt georganiseerd door Steunpunt Mantelzorg Houten in samenwerking met de gemeente Houten. U kunt zich aanmelden via www.vanhoutenenco.nl/mantelzorg. Hier vindt u een link naar de aanmeldpagina. U kunt ook bellen naar het algemene nummer van ‘van Houten&co’: 030-70 01 500.

U kunt zich op 9 november melden bij de ontvangstbalie in het gemeentehuis. U ontvangt dan na het scannen van uw kaartje muntjes en een VVV-cadeaukaart. De muntjes zijn op deze dag in te ruilen voor leuke producten en/of cadeauartikelen van lokale winkeliers.

Wij hopen u op de markt te ontmoeten. U bent van harte welkom!

Steunpunt Mantelzorg Houten is een onderdeel van ‘van Houten&co’, Onderdoor 160, www.vanhoutenenco.nl.

advertentie
advertentie