Bewegen doe je bij ‘van Houten&co’

18 oktober 2019 om 15:11 Overig Deel je nieuws

Wil je graag bewegen en in de winter niet te veel op de bank hangen, dan is er een groot aanbod aan doorlopende activiteiten bij Cursus&co, onderdeel van ‘van Houten&co'. Zo kun je deelnemen aan de Gymnastiek groepen op diverse locaties. Voor de degene die de sportschool niet ziet zitten, is er bijvoorbeeld ‘Bodyfit’. In de lessen bouw je conditie op en krijg je sterke spieren zonder apparaten. Wil je werken aan een betere houding, dan is er ‘Cesar’ waarbij het doel is om klachten te verminderen.

Probeer ook eens ‘Qigong’, een Chinese bewegingsleer waarbij patronen van bewegingen worden herhaald en ademhalingsoefeningen centraal staan. Wil je echt iets totaal anders, dan is Koersbal iets voor jou. Koersbal lijkt op het Franse jeu-de-boule, alleen gespeeld binnenshuis op een speciale mat.

Deze en nog veel meer activiteiten worden gegeven op meerdere locaties in Houten zoals De Meerkoet, Wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld en Huis van Houten. Instromen kan het hele jaar door en een proefles volgen is altijd mogelijk om uit te proberen of de les wat voor je is!

Aanmelden kan via www.vanhoutenenco.nl. Voor meer informatie kun je terecht bij Cursus&co. Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur bij ‘van Houten&co’, Huis van Houten, Onderdoor 160. Tel. (030) 7001 525 of e-mail: cursusenco@vanhoutenenco.nl. Cursus&co is onderdeel van ‘van Houten&co’.

advertentie
advertentie