Amma, Indiaas omhelzende moeder in EXPO 15 en 16 oktober

2 oktober 2019 om 19:18 Evenementen Deel je nieuws

Amma in EXPO

Amma komt weer om duizenden te inspireren met haar unieke omhelzing. Kom het ervaren! 

Oud-wethouder Jocko Rensen: ‘Amma's liefde en positiviteit hebben veel mensen geïnspireerd en beïnvloed, ook mijn familie en mijzelf.’

Sri Mata Amritanandamayi, wereldwijd bekend als Amma, heeft de mondiale gemeenschap al decennia gediend met haar voorbeeld van wijsheid, kracht en inspiratie. Amma reist al meer dan 30 jaar de wereld over en brengt haar boodschap van liefde, hoop en vrede door haar lezingen darshan; haar unieke omhelzing. Amma is toegankelijk voor iedereen: ze omhelsde naar schatting 39 miljoen mensen.

JOCKO RENSEN OVER AMMA

“Amma's liefde en positiviteit hebben veel mensen geïnspireerd en beïnvloed, ook mijn familie en mijzelf. De kracht van haar omhelzing, haar levensverhaal en de indrukwekkende humanitaire projecten zijn inspirerend voor onze manier van leven, ook voor mij als wethouder. Amma's bezoek is een perfect moment om te kijken naar wie we zijn en welke waarden we willen vertegenwoordigen."

DARSHAN

Amma’s onvoorwaardelijke liefde in een unieke, persoonlijke omhelzing. Gratis tickets voor Amma’s darshan worden vanaf een uur vóór elk programma aan iedereen persoonlijk uitgedeeld, op volgorde van binnenkomst. Reserveren is niet nodig. Tijdens het programma is er volop informatie over Embracing the World, meditatie, yoga en het Amma Centrum in Nederland en in België. Er is ook een pop-up restaurant met heerlijke Indiase snacks!

 

PROGRAMMA?DINSDAG

15 OKTOBER

10:00 - Meditatie met Amma en darshan (tot 15.00 uur) 

19:30 - Lezing door Amma, bhajans (devotionele liederen) en meditatie ?22:00 - Amma’s darshan tot begin van de nacht

 

WOENSDAG 16 OKTOBER

10:00 - Meditatie met Amma en darshan (tot 15.00 uur) 

19:00 - Puja (ritueel voor vrede) en meditatie met Amma

20:30 - Devi Bhava: bijzondere darshan vanuit de oude Vedische traditie?Zaal en horeca zijn beide dagen open vanaf 8.30 uur

Meer informatie: www.amma-in-nederland.nl 

Locatie: Expo, Meidoornkade 24, 3992 AE Houten?Gratis en vrije toegang

KOMEN EN MEEHELPEN

Amma’s bezoek wordt georganiseerd en gedragen door vrijwilligers. Wilt u meehelpen om duizenden mensen de kans te geven Amma te ontmoeten? Sluit u dan aan bij onze groep enthousiaste vrijwilligers en beleef Amma’s bezoek van dichtbij.

advertentie
advertentie