Creatief aan de slag met persoonsontwikkeling.
Creatief aan de slag met persoonsontwikkeling. Saskia Koper

Creatieve workshop voor kinderen: Maak je Portret met je Talenten!

27 september 2019 om 11:04 Activiteiten Deel je nieuws

In het kader van de Week van de Opvoeding doe ik mee met een eenmalige workshop voor kinderen. We gaan aan creatief aan de slag met een zelfportret, maar dan net éven anders. Schilderen, tekenen, plakken. Je maakt een kunstwerk van jezelf én je talenten. 

In mijn praktijk werk ik voornamelijk creatief met kinderen en ik zie hier een grote meerwaarde van in. Kinderen vinden dit vaak heel fijn omdat het niet voelt als ‘extra bijles of begeleiding’. We werken daardoor vanuit een positieve flow. Het kind leert zichzelf langzaamaan kennen en er komt ruimte voor alles wat er speelt bij een kind. Tijdens het werken leert een kind omgaan ook met succes en tegenslag en krijgt zo inzicht in zijn of haar mindset.

Tijdens de workshop gaan we in een kleine groep aan de slag. In verbinding zijn met elkaar, maar vooral met zichzelf. Mijn doel is dat de kinderen naar huis gaan met een aantal veren: ik kan het gezellig hebben met andere kinderen, ik ga naar huis met een tof kunstwerk én ik ben mij (meer) bewust van wat ik goed kan. Zie ik je dan?

Dag: woensdagmiddag
Tijd: 16.00-17.30 uur
Locatie: Locatie Wijkcentrum Schoneveld (Zonnehout 36, Houten) 
Wie: 9 t/m 13 jaar (min. 5 / max. 12 kinderen)
Kosten: € 5,- per kind

Meedoen alleen met aanmelding. Aanmelding kan naar info@iederkindgezien.nl. Website: www.iederkindgezien.nl (Saskia Koper, kindertherapeut Houten).

advertentie
advertentie