Op 6 oktober is er weer Gluren bij de Buren
Op 6 oktober is er weer Gluren bij de Buren Gluren bij de Buren

Gluren bij de Buren komt er weer aan!

28 september 2019 om 13:04 Podiumkunsten

HOUTEN Op zondag 6 oktober vindt de dertiende editie van Gluren bij de Buren plaats. Er zijn maar liefst 55 optredens en activiteiten in Houten en omgeving. Van spoken word en cabaret, tot veel muziek en aanstormend talent van verschillende spraakmakende theaterfestivals.
Het programma is heel divers! Zo verzorgt de Houtense band The Blues Company drie swingende optredens in het Oude Dorp. Bestaande uit vijf enthousiaste 50+ muzikanten en met roots in de jaren '90 staat de band garant voor een superswingend optreden. Of wat dacht je van Coffee Complex, een poëtische circustheatervoorstelling vol vliegende schotels en balancerende kopjes; een genot voor alle leeftijden! Sla ook Jans Budding niet over, nét buiten Houten. Dit supertalent van het Comedyhuis Utrecht weet moeiteloos het publiek voor zich te winnen met scherpe grappen, rake observaties en kwetsbare verhalen. Of kies voor de hilarische eenakter van Theatergroep Het Schellinkje: Beet!


JANS BUDDING COFFEE COMPLEX Gluren bij de Buren vindt in 50 huiskamers door heel Houten plaats, van groot tot piepklein in alle wijken. De optredens in de huiskamers zijn van 13.00 tot 18.30 uur. Pak de fiets en ontdek!
Om 12.30 wordt op het Plein, de Centrale Huiskamer, het festival geopend door wethouder Jana Smith en auteur Joke van Leeuwen. Samen staan zij stil bij het thema Vrijheid, in het kader van 75 jaar vrijheid dit seizoen. Ook diverse artiesten hebben zich door het thema laten inspireren, zoals het Houtense vrouwenkoor Alchemilla en verhalenverteller Bastiaan de Zwitser.
Gluren bij de Buren wordt mede mogelijk gemaakt door de vrijwillige bijdrage van bezoekers op de dag zelf. In elke woonkamer staat hiervoor een spaarpot. Dit jaar kun je voor het eerst ook digitaal doneren. Naast de spaarpot is ook een QR-code waarmee je via Tikkie een bedrag kunt overmaken aan Gluren bij de Buren. Zo zorgen we er samen voor dat we volgend jaar ook weer kunnen Gluren!

Bekijk het hele programma in de bijlage of op www.glurenbijdeburenhouten.nl.













--



Met vriendelijke groet,

Stijn Belder

Projectleider Gluren bij de Buren
zondag 6 oktober 2019

events@theateraandeslinger.nl
06 - 16 23 23 01


Uitschrijven / Gegevens wijzigen
Powered door YMLP


Indien deze e-mail verkeerd geadresseerd is, verzoeken wij u vriendelijk deze e-mail zo snel mogelijk retour te sturen en te verwijderen.
--------------------------------------------------------------------
De informatie in dit e-mail-bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Verstrekking aan en gebruik door anderen is niet toegestaan.
Door de elektronische verzending van het bericht kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie.

Eventuele bijlagen die beveiligd zijn met wachtwoorden of anderszins versleuteld, zijn niet gecontroleerd op virussen. Het is verstandig dit alsnog te doen.

BDU aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ontstaan van enige vorm van schade door of ten gevolge van dit bericht..

advertentie
advertentie