Restaurant Kees
Restaurant Kees Henny van Belkom

Restaurant KEES uit Houten genomineerd voor horecaprijs

22 september 2019 om 11:06 Zakelijk

HOUTEN Bar-restaurant Kees uit Houten is genomineerd voor een Entree Award in de categorie Best Restyling (voorheen zat hier De Colonie) De Entree Awards zijn een initiatief van horecavakblad Entree. Donderdag 25 september werden de vijftig nominaties bekend van nieuwe, of vernieuwde horecabedrijven voor een Award in een van de tien categorieën. De winnaars in de tien verschillende categorieën worden bekend op maandag 25 november, tijdens een feestelijke uitreiking in Theater Amsterdam.

De nominaties zijn een belangrijke graadmeter voor de ontwikkelingen in de horecabranche. Een award is voor de winnaars de bekroning voor inspanningen die hun bedrijf tot een van de meest onderscheidende horecazaken van het afgelopen jaar maakt. Een vakjury beoordeelt nieuwe, of het afgelopen jaar gerestylede restaurants, hotels, cocktailbars en nachtclubs.

De jury bestaat uit zestien gespecialiseerde designers, conceptontwikkelaars en trendwatchers. Juryvoorzitter Iris Kranenburg, hoofdredacteur van Entree Magazine: ,,Dankzij de onafhankelijkheid van onze juryleden en hun status op hun vakgebied is een nominatie echt van meerwaarde. Een nominatie is dus een waardevolle erkenning waar de bedrijven terecht trots op zijn." De Entree Awards worden voor de dertiende keer georganiseerd.

 

advertentie
advertentie