Afbeelding
Jongerius Slaapspecialist

Slaapspecialist Jongerius

19 september 2019 om 16:45 Zakelijk

HOUTEN Berry Jongerius was vijftien jaar bedrijfsleider bij een beddenzaak voordat hij bijna drie jaar geleden zijn eigen beddenspeciaalwinkel Jongerius opende op Plein 5 (Oude Dorp) in Houten. In deze zaak met een oppervlakte van 300 m2 verkoopt hij matrassen en bedbodems voor elk budget. Vooral van toonaangevende en Nederlandse fabrikanten zoals Pullman, Mline en Avek.

Karin Tim-Mijland

Daarnaast behoren ook kussens en bedtextiel tot het assortiment. ,,Wij verkopen alles op het gebied van comfortabel slapen," zegt Jongerius. Een veel gestelde vraag van klanten is: ,,Is het best geteste matras ook geschikt voor mij?"

KEUZE MATRAS Jongerius; ,,Het beste matras is er een die zich weet aan te passen aan het lichaam. Aangezien iedereen een andere lichaamsbouw heeft, andere wensen en misschien lichamelijke klachten, is het onmogelijk om één matras te adviseren waarop iedereen goed ligt." Jongerius vindt het wel goed dat er getest wordt: ,,Het houdt iedereen scherp en het stimuleert mensen om na te denken over hun matras."

Hij vertelt dat bij een nieuw bed drie dingen van belang zijn. Als eerste: het slaapcomfort oftewel ligt de combinatie van bed en bodem lekker? De functionaliteit, bijvoorbeeld is het bed (elektrisch) verstelbaar of niet en kan de stofzuiger eronder door? Daarnaast speelt het uiterlijk van het bed nog een rol. Zijn ervaring is dat persoonlijke hulp belangrijk is bij zo'n keuze want het gaat om wensen en mogelijk lichamelijke klachten. In zijn winkel laat hij de verschillen voelen tussen de diverse matrassen. ,,Ik wil mensen laten zien, voelen en beleven wat we aanbieden," zegt Jongerius. Als ondanks alle aandacht om tot een juiste keuze te komen het door zijn winkel verkochte matras toch niet naar wens is, dan bieden de meeste
fabrikanten een omruilmogelijkheid.

Hij vertelt dat er ook tweepersoonsmatrassen te vinden zijn die voor beide partners geschikt zijn. Bovendien bestaan er de zogenaamde partnermatrassen. Daarbij zijn het uiterlijk en de hoogte aan beide zijdes hetzelfde, maar de binnenkant is aan elke kant verschillend.

KLANTBEOORDELINGEN Jongerius is een 5-Sterren Specialist want zijn beddenspeciaalzaak voldoet aan de criteria: goed advies, vakmanschap, kwaliteit, service en garantie. Dat is gebaseerd op de gecontroleerde oordelen van hun klanten. Regelmatig leest hij verheugd in de reviews van zijn klanten dat ze goede informatie hebben ontvangen waardoor ze weloverwogen een bed hebben gekocht en dat afspraken worden nagekomen. ,,Ik vind het belangrijk dat de klant lekker slaapt op het aangekochte matras." Zijn slogan is: Wij zijn uitgerust in slaapcomfort!

Meer informatie: www. slaapspecialistjongerius.nl of telefonisch: (030) 634 2727
 

advertentie
advertentie