Theater Aan de Slinger
Theater Aan de Slinger TS

Save the date - cultuurfeest 30 oktober

19 september 2019 om 15:15 Kunst

HOUTEN Op woensdag 30 oktober is het tijd voor de vierde editie van het Cultuurfeest! U bent van harte welkom van 20.00 tot 22.15 uur in Aan de Slinger om mee te luisteren, denken en praten over de toekomst van het Cultuurplein.

Houten staat voor de opgave om de komende jaren 4000 tot 5000 extra woningen te realiseren. Middels de Ruimtelijke Koers wil de gemeente bepalen op welke wijze dit zal gaan gebeuren. Een van de 'zoekgebieden' binnen de Ruimtelijke Koers is het centrum van Houten, inclusief het Slingergebied tussen het theater en de bibliotheek,  het laatste nog te ontgonnen deel van het stadscentrum voor de deur van Aan de Slinger. In dit gebied, gelegen ten oosten van het station tussen het theater en het gemeentehuis, staat het Huis van Houten en het oude politiebureau. Deze gebouwen huisvesten nu sociale-, zorg en culturele voorzieningen.

Tijdens het Cultuurfeest gaat men op zoek naar de identiteit van Houten en welke rol de invulling van het Cultuurplein daarbij kan bijdragen. Men wil de aanwezigen inspireren om zoveel mogelijk "out of the box" te denken. Samen met culturele partners, maatschappelijke organisaties en bewoners willen we een bijdrage leveren aan de Ruimtelijke Koers.
Hilde Blank, stedenbouwkundige en directeur van BVR en directeur Concepts bij AM u deze avond mee in de wereld van ruimtelijke vraagstukken. Hierna vinden inspirerende workshops plaats. 

De toegang is gratis maar wees er snel bij en meld u direct aan via houtensecultuurtafel@gmail.com. 

advertentie
advertentie