Terras de Pleisterplaats
Terras de Pleisterplaats Melting Pot Stories

Terras ‘de Pleisterplaats’ gaat sluiten

13 september 2019 om 14:04 Recreatie Deel je nieuws

‘De Pleisterplaats’ te Driebergen sluit haar deuren per 1 oktober 2019. De zelfgebakken koek, de goede koffie en de zelfgemaakte sappen zijn een begrip geworden, zowel in de omgeving als ver daarbuiten. “Ik ben nu 22 jaar actief met dit terras”, aldus Maartje van Beusekom, initiatiefnemer van het terras bij de boerderij. “Dit terras is al die jaren mijn lust en mijn leven geweest, ik heb er altijd ontzettend van genoten. Op zonnige dagen op het terras en op de regenachtige dagen gasten aan mijn lange keukentafel.”

Reden voor het sluiten van het terras is de verkoop van de boerderij en de grond en de bijbehorende verhuizing. “Ik zal het ontzettend missen, met name de ontzettend leuke contacten die ik heb opgedaan door de jaren heen, het is veel meer dan alleen een koffie- en theeschenkerij.”

Garage Sale
In verband met het sluiten van het terras en de aankomende verhuizing zal er een Garage Sale plaatsvinden. U bent van harte welkom op 7 t/m 12 oktober 2019 van 13.00u tot 17.00u op Broekweg 1 te Driebergen. 06 23 00 18 29

advertentie
advertentie