Workshop Gezonde Voeding

30 augustus 2019 om 12:01 Activiteiten Deel je nieuws

Veel mensen kennen het belang van gezonde voeding. Maar wat is nu precies gezond? Is dat koolhydraatarm of koolhydraatrijk, low fat of juist veel onverzadigde vetten eten? En wat betekenen al die termen, zoals glycemische index, insuline en essentiële aminozuren eigenlijk?
Vanaf 2 oktober start bij Cursus&co de workshopserie ‘Basisrecept voor gezonde voeding’. Tijdens de workshops leer je wat de verschillende voedingsstoffen precies zijn en waarom ze belangrijk zijn voor je lichaam. Je leert wat deze voedingsstoffen vervolgens doen met je energieniveau en je hormoonbalans. Begrippen als glycemische index, ketose en bloedsuikerspiegel komen aan bod. En je leert hoe je voedingsstoffen terugvindt op het etiket van voedingsmiddelen en welke andere informatie hierop staat. Aan het eind van de workshopserie kun je zelf gezondere keuzes maken in jouw voedingspatroon, zodat jij uiteindelijk lekkerder in je vel komt te zitten.

Kijk voor meer informatie op www.vanhoutenenco.nl/activiteiten. Of neem contact op met Cursus&co. Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30 tot 12.00 uur bij ‘van Houten&co’, Huis van Houten, Onderdoor 160. Tel. 7001525 of e-mail: cursusenco@vanhoutenenco.nl. Cursus&co is onderdeel van ‘van Houten&co’.

advertentie
advertentie