Afbeelding
Power Houten

Introductieworkshop van POWER Houten over veerkracht op leeftijd

29 augustus 2019 om 09:52 Overig

HOUTEN POWER Houten is een project voor senioren die willen investeren in hun persoonlijke groei, sociale netwerken en zinvolle activiteiten. Een belangrijk uitgangspunt daarbij is het behouden en versterken van veerkracht en zelfstandigheid, ook als je ouder wordt.

In september start al weer de derde serie van vijf workshops waar je met elkaar in gesprek gaat over je interesses, ideeën en wat er nodig is om dat te realiseren. De workshops vinden plaats op de donderdagochtend van 09.30 tot 12.30 uur om de 14 dagen: 19 september, 3, 17 en 31 oktober en 14 november. De workshops worden begeleid door enthousiaste, ervaren vrijwilligers van PowerHouten. Meestal ontstaan tijdens de workshop-serie informele "netwerken", waarin deelnemers, ook na de terugkomdag, doorgaan met verschillende activiteiten.

Op donderdag 12 september is in Wijkcentrum Schoneveld van 10.00 tot 12.00 uur de introductieworkshop van Power Houten. Hier kun je (kosteloos) kennismaken met de workshops die op 19 september starten. Je krijgt uitgebreide informatie over de inhoud van de workshops en een voorproefje van de werkwijze. Daarna kun je je opgeven als deelnemer.

Belangstellenden voor een introductieworkshop kunnen zich aanmelden via de website van PowerHouten: www.powerhouten.nl Wie eerst meer informatie wil kan contact opnemen met een mailtje naar post@powerhouten.nl of telefonisch met Peter Peters (030 6375546) of Nies van Grondelle (030 6377261).

advertentie
advertentie