Afbeelding
n.v.t.

AutoCrew zorgt voor je auto, ook onderweg

1 september 2019 om 08:01 Zakelijk

Ga jij voor de zekerheid van de beste en snelste hulp bij pech onderweg? Ga dan nu naar een AutoCrew-autobedrijf in de buurt en sluit een pechhulp af die op maat gesneden is voor jou. Als jij het reguliere onderhoud aan je auto laat uitvoeren door een AutoCrew-bedrijf, dan kun je probleemloos AutoCrew Pechhulp afsluiten.

Voor een scherp tarief verzeker je jouw auto dag en nacht tegen pech onderweg, in Nederland of in heel Europa. Kom je met autopech te staan, dan is de monteur van het dichtstbijzijnde AutoCrew-autobedrijf zo snel mogelijk bij je, zodat jij direct verder kunt. Is een werkplaatsbezoek toch nodig? Dan wordt je auto naar het AutoCrew-autobedrijf gebracht voor reparatie. Waar en wanneer je ook pech krijgt, op de pechhulp van AutoCrew kun je rekenen. En dat geeft wel zo'n prettig gevoel.

Het AutoCrew-autobedrijf kent jouw auto door en door. Onze door Bosch opgeleide specialisten hebben een ongeëvenaarde kennis van elke auto, ongeacht het merk, model of de leeftijd. Omdat de meeste auto's voor een groot deel gebouwd zijn met onderdelen van Bosch, heeft AutoCrew een technische voorsprong. En dat merk je. Niet alleen wanneer je je auto door AutoCrew laat onderhouden, maar ook wanneer je met pech onderweg staat. De specialisten van AutoCrew zorgen voor de snelste en beste diagnose en zorgen dat jij snel weer veilig op weg kunt.

Ben je op vakantie en heb je vervangend vervoer nodig? Geen probleem, onze pechhulp kan je daarin voorzien. Je hebt met dit pakket 30 dagen recht op vervangend vervoer. Zo kunnen jij en je gezin zorgeloos blijven genieten van jullie vakantie. Wij zorgen desgewenst voor een flinke gezinsauto.

Wacht dus niet langer, je sluit de pechhulp eenvoudig af bij jouw AutoCrew-autobedrijf in de buurt: Autobedrijf Remco Linnebank B.V.. Of bezoek de website via https://www.remcolinnebank.nl/.

Voor het geld hoef je het niet te laten. Dankzij onze scherpe tarieven kun je jezelf verzekeren van de beste dekking door heel Europa voor een betaalbare prijs. Voor je auto, je caravan of je aanhanger. Dat rijdt wel zo prettig!

advertentie
advertentie