Afbeelding
www.pixabay.com

Zijn er nog enthousiaste zangers in Houten e.o. ?

25 augustus 2019 om 10:28 Muziek

HOUTEN Dirigent en vocal trainer Michel de Kort uit Houten, heeft in Houten een eigen lespraktijk, maar leidt ook al meer dan 6 jaar met veel plezier Kamerkoor Amor Vincit uit Utrecht Oog in Al

Al meer dan 15 jaar is kamerkoor Amor Vincit actief in deze wijk. De Dominicuskerk aan de Händelstraat is de thuisbasis van het koor. De leden zeggen: ,,Er zijn een flink aantal zangers afkomstig uit deze wijk maar o.a. door vergrijzing zijn er helaas een aantal open plekken gevallen in het koor. Om een mooi en evenwichtig concert te kunnen brengen moet je wel beschikken over voldoende zangers. Daarom zijn wij op zoek naar zangers van buiten deze wijk. Het is ons bekend dat Houten veel zangers kent onder zijn inwoners en daarom doen wij een beroep op hen zich bij ons aan te sluiten.

Elke woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur repeteren we met veel plezier onder leiding van dirigent Michel de Kort in bovengenoemde kerk. We werken nu aan het instuderen van een mooi nieuw concertprogramma in de Engelse koortraditie. Dit concert staat gepland voor het voorjaar 2020. Componisten als Herbert Howells, John Rutter, Charles Standford, Arthur Sullivan staan op het programma. Het grootste en de meest indrukwekkende stukken voor dit concert vormen het Magnificat en Nunc Dimittis van Herbert Howells.

In principe is er plaats in alle stempartijen maar vooral sopranen,tenoren en bassen worden van harte uitgenodigd om met ons mee te doen. Woensdagavond 4 september a.s. gaan we weer van start. Misschien een mooie gelegenheid om een oude hobby nieuw leven in te blazen?

We zijn wel een koor met ambitie, hetgeen inhoudt dat we graag op een behoorlijk niveau willen presteren. We zijn dan ook op zoek naar geoefende zangers die grotendeels zelfstandig hun partij kunnen instuderen. Wel beschikken we over een website waarop je hulpmiddelen kunt vinden die het je dus makkelijker maken.

We zijn op zoek naar leden die zich vast aan ons willen verbinden, maar zeer geoefende zangers kunnen zich ook op projectmatige basis bij ons aansluiten!"

Meld je aan via de website. Eerst nog meer weten? Bezoek de website www.amorvincit.nl of stel je vraag via info@amorvincit.nl en je krijgt per omgaande antwoord.

advertentie
advertentie