Nurdius Maximus DOE-EXPO
Nurdius Maximus DOE-EXPO Waterliniemuseum

Leer alles over de Romeinse tijd bij kinder-tentoonstelling Nurdius Maximus

30 juli 2019 om 15:44 lokaal

BUNNIK In Waterliniemuseum Fort bij Vechten is deze zomer een speciale kindertentoonstelling over de Dagboeken van Nurdius Maximus. Stap samen met Nurdius in de wereld van de Romeinen en beleef alle spannende en hilarische avonturen uit de boeken nu in het echt!

Hoofdpersoon Nurdius Maximus is een dunne, onhandige slungel, die zeker weet dat hij later een Romeinse held zal worden. Tijdens zijn hilarische pogingen om een held te worden, werkt Nurdius aan de zijde van Caesar, probeert hij barbaren op te voeden en leert hij vechten als een gladiator.

De spannendste en grappigste avonturen uit de boeken komen terug in deze speciale doe-expo, waar kinderen aan de hand van opdrachten zelf in de huid van Nurdius Maximus kunnen kruipen. Door leuke, spannende spellen en doe-activiteiten worden de kinderen meegenomen naar de Romeinse tijd. Aan de hand van een begeleidend boekje en tal van opdrachten worden creativiteit en inlevingsvermogen op de proef gesteld.

De tentoonstelling 'Nurdius Maximus DOE-EXPO' is tot 27 oktober te bezoeken tijdens de openingstijden van het Waterliniemuseum; dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur.

Kijk voor meer informatie op www.waterliniemuseum.nl. Waterliniemuseum Fort bij Vechten, Achterdijk 12, 3981 HB Bunnik

advertentie
advertentie