Met De Wakkere Akker op weg naar Utrecht
Met De Wakkere Akker op weg naar Utrecht Diane Hasken

De Wakkere Akker op pad met PlusBus Houten

16 juli 2019 om 16:31 lokaal Deel je nieuws

Op 11 juli zijn zes ouderen uit Houten op pad geweest naar plekken met een herinnering in de stad Utrecht. "Wat hebben wij een leuke dag gehad. Ik heb er echt van genoten. Nogmaals bedankt voor de fijne dag", aldus mevrouw Walhout, 83 jaar. Het uitje was een idee van De Wakkere Akker en werd gemaakt in samenwerking met PlusBus Houten.

De Wakkere Akker is een bewonersinitiatief binnen de wijk De Akker in het kader van veranderingen in de zorg: "Senioren moeten zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen en dat leidt tot ongerustheid. Om een deel daarvan weg te nemen, willen we met bewoners van onze wijk kijken wat we voor elkaar daarin kunnen betekenen, vraag en aanbod op elkaar sfatemmen. Passende en concrete oplossinge bieden, dat is ons doel vanuit ons motto Contact geeft energie".

Zo is ook het uitje naar Utrecht tot stand gekomen. Dankzij een koffieochtend waar ouderen wekelijks samenkomen.

Voor meer informtie over De Wakkere Akker mailt u naar: wakkereakker@gmail.com

PlusBus Houten organiseert korte en langere dagtochten voor senioren uit Houten. Elke week zijn er uitstapjes in kleine groepen, met diverse bestemmingen. Voor meer informatie: www.plusbushouten.nl of bel 06-10577815.

advertentie
advertentie