Afbeelding
Jonathan Prime

Zomerprogramma: Theater Aan de Slinger

13 juli 2019 om 07:30 Uit-cultuur/nieuws

HOUTENAan de Slinger gaat op vakantie van zaterdag 20 juli t/m zondag 25 augustus. Kaartverkoop voor komend seizoen blijft ook in de zomerperiode gewoon mogelijk via www.aandeslinger.nl. Bij de verkoopadressen Boekhandel De Kler, The Read Shop en VVV-kantoor kunt u vanaf maandag 2 september terecht.

Feestelijke seizoensopening Proef het Theater Zaterdagavond 21 september wordt het nieuwe theater- en filmseizoen feestelijk geopend. Een mooie avond om met het programma van 19/20 kennis te maken. Er vindt een programma plaats in de Theaterzaal en er draait gelijktijdig een mooie film in de Kleine Zaal. Kies zelf welk programma u wilt bijwonen. 

In Theaterzaal start het programma om 20.15 uur. Diverse artiesten geven een preview van hun avondvullende voorstelling. Cabaretier Nabil toont een voorproefje van 'Monopoly' en de Houtense gitarist, componist Marc van Vugt vertelt over de vierde editie van zijn huiskamerconcert reeks 'Marc Meets'. Naast deze en andere professionele artiesten verzorgt ook het Houtens talent van JTS Aan de Slinger een optreden in de Theaterzaal. 

In de Kleine Zaal draait om 20.15 uur de muzikale filmkomedie 'Yesterday'. Muzikant Jack blijkt naar een mysterieuze wereldwijde stroomuitval de enige persoon op aarde te zijn die de nummers van The Beatles kent. Wat zal hij doen met dit nieuw verworven geheime wapen? Een film van regisseur Danny Boyle (o.a. Slumdog Millionaire en Trainspotting).

Zowel het programma in de Theaterzaal als de film kost € 4,50 inclusief drankje.
Tickets kunt u bestellen vanaf maandag 26 augustus 13.00 uur via de website of telefonisch via 030 - 63 51 024.

Open Podium Op zondag 22 september om 14.00 uur vind het Open Podium plaats in de Theaterzaal. Tijdens deze middag brengen 10 finalisten brengen hun eigen songs ten gehore. Maar het podium is er ook voor ú, het publiek! Zing bekende songs mee met het Meezingkoor onder leiding van Tom Ruijfrok. Aansluitend kunt u vrij dansen op verschillende stijlen muziek, georganiseerd door de Danssalon. Een middag met muzikaal talent, lekkere muziek, spontane meerstemmigheid en dansgeluk. Tickets kosten € 5,- inclusief drankje zijn verkrijgbaar via de website en vanaf 2 september bij de voorverkoopadressen. 

advertentie
advertentie