Afbeelding
Afbeelding van Dirk Hoenes via Pixabay

Cultuuraanbod voor ouderen: denkt u mee?

1 juli 2019 om 07:30 lokaal

HOUTEN Aan de Slinger, 'van Houten&co' en de gemeente Houten slaan de handen ineen om duurzame cultuurprojecten voor ouderen te realiseren. Dit start met het project Onvergetelijk Houten. Het project bestaat uit de onderdelen De Vlinder (een danstheatervoorstelling voor en door 65-plussers uit Houten), een theaterproject en de Adviesgroep Ouderen & Cultuur.

Adviesgroep Ouderen & Cultuur Het oprichten van de Adviesgroep heeft als doel het realiseren, uitbreiden en verbeteren van het cultuuraanbod voor ouderen in Houten De Adviesgroep bestaat uit 8 Houtense deelnemers (65-plus) en wordt begeleid door de cultuurmakelaar van Aan de Slinger. Tussen september 2019 en mei 2020 heeft de Adviesgroep 8 bijeenkomsten waarin verschillende thema's aan bod komen. Bijvoorbeeld: Is er een goed cultuuraanbod in Houten? Past het aanbod bij alle inwoners? Dus ook ouderen? Wat moet aan het cultuuraanbod voor ouderen toegevoegd worden? De bijeenkomsten vinden plaats in de foyer van Aan de Slinger, van 10.00 tot 11.15 uur. De eerste bijeenkomsten staan gepland op donderdag 12 september, 10 oktober en 14 november. De data voor de overige 5 bijeenkomsten worden in overleg gepland.

Denkt u mee? Voor de Adviesgroep zoeken wij 8 leden. Leden moeten in Houten wonen en 65-plusser zijn. Vindt u het leuk om mee te denken en samen met 7 anderen de stem van de ouderen in Houten te vertegenwoordigen. Stuur dan een e-mail naar Marieke Wiersma van Aan de Slinger: educatie@aandeslinger.nl. Ook als u eerst nog aanvullende vragen hebt, kunt u met Marieke contact opnemen.

Onvergetelijk Houten is een project van de gemeente Houten, Aan de Slinger en welzijnsorganisatie 'van Houten&co'. Doel is de versterking en verduurzaming van cultuurparticipatie voor ouderen in Houten.

advertentie
advertentie