Afbeelding
In Between Café

Netwerkcafé voor werkzoekenden met o.a. keynote spreker Rob Timmerman en Joella van der Boom

22 juni 2019 om 11:30 lokaal

HOUTEN In Between Café Houten geeft op woensdagochtend 26 juni 2019 van 09.15 - 13.00 uur weer een borrrel. Het is het netwerkcafé voor werkzoekenden vanuit het UWV. De inloop is vanaf 09.00 uur. De gastsprekers zijn Rob Timmerman en Joella van der Boom in samenwerking met Ton Kasteleijn.

Rob Timmerman (44 jr) uit Houten is tijdens het zomer netwerkcafé van juni de keynote spreker. Hij brak in 2016 zijn carrière als tv-maker af en ontfermt zich sindsdien als vrijwilliger over de kwetsbaarsten onder de vluchtelingen en migranten aan de randen van Zuid-Europa; als allround klusser en fotograaf in Griekse vluchtelingenkampen, maar bovenal als schipper van reddingboten bij Lesbos en op de Centrale Middellandse Zee bij Libië.

Talent & Stijlvol Joella van der Boom van BOOMimpress is de andere gastspreker. Ze is styliste. In samenwerking met HR en loopbaanadviseur Ton Kasteleijn van Semfer.nl geeft ze een interactieve workshop over: 'talent & stijvol'. Met persoonlijk advies en tips. Ontdek ook jouw vaardigheden/kwaliteiten en hoe je stijlvol een baan kunt vinden? Daarover vertellen ze meer in deze video! Klik op deze link: http://bit.ly/workshop-talent-en-stijlvol-jouw-eerste-indruk.

Consumpties De entree is 5,00 per persoon. Dat is inclusief koffie/thee, materialen en bijdrage in de zaalhuur. Graag contant en gepast betalen. Neem ook je visitekaartjes mee. Dit netwerkcafé is de laatste voor de zomervakantie van IBC Houten. Na de zomer gaan ze op de 4e woensdag van september weer verder met een nieuwe netwerkcafé.

Aanmelden via: http://bit.ly/aanmeldformulier-IBC-Houten-26-juni-2019 . Locatie: De Lichtboog, Kruisboog 22, 3994 AE Houten.

advertentie
advertentie