G teams poseren tussen de uitgereikte cheque
G teams poseren tussen de uitgereikte cheque Evert de Graaf

G teams FC Delta Sports '95 verrast met cheque

10 juni 2019 om 10:52 Sport/sport Deel je nieuws

Op 8 juni j,l. heeft de G afdeling van FC Delta Sports ’95 een cheque van € 4000,- uitgereikt gekregen van het Fonds gehandicapten sport en de KNVB.  Gijs van Butselaar van het fonds en Martin Gemin van de KNVB willen daarmee de afdeling belonen en vooral ondersteunen in verdere ontwikkelingen.

Cursussen

De coördinator van de G-teams André van Dorp, is blij verrast met de zeer gulle ondersteuning. Van Dorp: “Het biedt de mogelijkheid om aanvullende trainingsmiddelen aan te schaffen, cursussen aan te bieden voor de begeleiders en bij vervoersproblemen een oplossing te bieden.

Liefdevol

De club, is er trots op dat het sinds de oprichting in 1995 G teams onder haar vereniging vleugels heeft. Dankzij de liefdevolle- en kundige begeleiding bestaat de afdeling uit 26 spelers (m/v).  Van Dorp: “twaalf begeleiders zijn elke week in de weer om het jeugd- en senioren team te laten trainen op woensdagavond en de wedstrijd te laten spelen op zaterdag.  Ik zie het vooral als een grote hechte vrienden groep. Sport verbroedert echt en daar is de G afdeling een prachtig voorbeeld van”.

Wil je komend seizoen ook deel gaan uitmaken van de G afdeling?   Kom gewoon kijken of neem contact op met Van Dorp via het e-mail adres andre.vandorp@deltasports.nl

 

advertentie
advertentie