Logo
Logo Houtense Cultuurtafel

Houtense cultuurtafel ziet weer mogelijkheden voor een Cultuurplein

9 juni 2019 om 17:30 lokaal

HOUTEN De gemeente Houten wil met zoveel mogelijk Houtenaren samen de Ruimtelijke Koers voor de toekomst uitzetten. Voor cultuur betekent dit dat er werk gemaakt kan worden van een eventueel Cultuurplein: de ruimte rond o.a. Aan de Slinger en de Bibliotheek, waar de 'droomcirkel' voor het oude politiegebouw ligt. 

 Zo stelt Houtense Cultuurtafel: ,,We stellen ons de vraag: Kan deze ruimte soms gevuld worden met een iconisch gebouw voor ontmoeting, cultuur, theater, lezen, welzijn? Kortom: met een complex in het hart van Houten waar dromen van cultuurliefhebbers kunnen uitkomen? Lezen, leren, dans, theater, welzijn, muziek en ontmoeting als het enige en echte hart van Houten? Voor jong en oud en alles daar tussenin? Houten is nog niet af. Deze kans om te dromen en het Cultuurplein in te vullen krijgen we nooit meer. Dit is de ultieme kans om Houten een kloppend cultuurhart te geven!" 

Denk en praat mee over de Ruimtelijke Koers of vul de vragenlijst in, ga daarvoor naar www.houten.nl/ruimtelijkekoers. Of ga direct naar de vragenlijst via https://secure.circlelytics.com/1rJOjQ1Y. 

SAVE THE DATE Het vierde Cultuurfeest zal op woensdag 30 oktober 2019 plaatsvinden. Dit mogelijke Cultuurplein zal het thema van die bruisende avond zijn. 

 

advertentie
advertentie