Nieuw Geheugenkoor zoekt musici!

7 juni 2019 om 11:11 lokaal Deel je nieuws

‘van Houten&co’ start in september met een Geheugenkoor. Daarvoor zijn zij op zoek naar muzikanten, bijvoorbeeld keyboard, accordeon, gitaar en/of percussie.
Het Geheugenkoor is bedoeld voor mensen met een geheugenprobleem. Vaak is dat dementie.
De leden van het koor komen zingen met een zangmaatje of vrijwilliger.

‘van Houten&co’ zoekt muzikanten die de leden van het Geheugenkoor een veilig gevoel geven en zelf initiatief nemen om contact te leggen.

 

Daarnaast wordt er een betrokken koorleider gezocht die in staat is te werken aan kleine doelen. Eenvoudige stemoefeningen en een warming-up zijn een vast onderdeel.

De koorleider kijkt ook naar de individuele kwaliteiten op het gebied van zang of het bespelen van een instrument en geeft dit een plekje in de repetitie. Tijdens de repetities zijn er vrijwilligers aanwezig die ervaring hebben met de doelgroep.

 

De repetities van het Geheugenkoor zijn wekelijks op dinsdagochtend, van 10.00 tot 12.00 uur in Wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld, Zonnehout 36.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de contactpersoon van het koor: Teuni van de Leemkolk (06-30236952) of met Cursus&co. Cursus&co is telefonisch bereikbaar op (030) 7001 525 of per e-mail op cursusenco@vanhoutenenco.nl.

advertentie
advertentie