Afbeelding
Houtens Muziek Collectief

Muziekcafé: ontmoetingsmoment voor amateurmuzikanten

8 juni 2019 om 15:30 lokaal

HOUTEN Drie maal per seizoen organiseren de docenten van het Houtens Muziek Collectief een Muziekcafé (voorheen Pianocafé) voor hun leerlingen vanaf 18 jaar en voor alle andere muziekliefhebbers in Houten. Op zaterdagavond 15 juni wordt de Rabobankzaal van Theater Aan de Slinger weer omgetoverd tot café. Vanaf 20.00 is er koffie en thee. Hèt ontmoetingsmoment voor volwassen amateurmuzikanten uit Houten en omstreken.

Om 20.15 delen zowel beginnende als gevorderde amateurmuzikanten een uur lang hun favoriete muziek met een luisterend publiek. Na afloop wordt er uitgebreid nagepraat onder het genot van een drankje en een hapje. Ook dan blijft er muziek klinken. Iedereen die zin heeft speelt ondertussen naar hartenlust.

Kom langs op 15 juni en deel jouw muziek in deze ontspannen ambiance! Vind je het leuk een keer samen met een professionele pianist op te treden? Dat kan! Er is altijd een pianodocent aanwezig om je te begeleiden. Meldt je hiervoor aan via info@renemaurer.nl. Toegang: vrijwillige bijdrage.

Afbeelding
advertentie
advertentie