Fort WKU
Fort WKU To Sytsma

Lentemarkt op Fort WKU

9 mei 2019 om 15:40 lokaal

TULL EN t WAAL Heeft u ook de lente in het hoofd? Op 13 mei is er op Fort WKU een sfeervolle lentemarkt. Er zijn op deze dag allerlei kraampjes met leuke en lekkere producten. Ook zijn er workshops waaraan u kunt deelnemen. U kunt zich ter plekke opgeven.

Bijvoorbeeld een workshop met bugs: U krijgt in deze workshop informatie over insecten en u leert hoe u deze tot lekkere hapjes kunt verwerken. Deze workshop is om 12.30 uur en 15.00 uur en duurt ongeveer een uur. Verder zijn er doorlopende kortere workshops, zoals een workshop titaan schilderen, een workshop met bloemen, een workshop wafels bakken/versieren en een workshop cupcakes versieren voor de kinderen.

Ook zijn er op de lentemarkt heerlijke proeverijen van wijn en kaas. U kunt deze producten ter plekke kopen en er thuis verder van genieten. Er zijn diverse gezellige kraampjes, waar u allerlei producten kunt kopen. Bijvoorbeeld houten decoratieve borden met teksten, houten tuindecoraties of een nieuwe collectie babykleding in frisse lentetinten. Verder is er verkoop van bollen en planten, lekkere taarten, vergeten groenten, honing en allerlei streekproducten.

Organisatie De Groene Koepel is op deze dag eveneens aanwezig en hun medewerkers kunnen u alles vertellen over kamperen op natuur- kampeerterreinen. Ontdekt u deze vorm van kamperen ook eens! U zult ervaren dat u helemaal los komt van de hectiek van alledag. De Bokkenbunker is er met informatie over geitjes. Er zijn ook geitjes om te aaien. Leuk voor de kinderen! De kinderen kunnen verder boven een vuurkorf een broodje bakken, terwijl er een spannend verhaal wordt voorgelezen.

U komt toch ook? De lentemarkt is op 13 mei van 11.00 uur tot 16.00 uur

advertentie
advertentie