Logo SSRH
Logo SSRH A.Timmermans

Kom gratis meesporten in mei!

6 mei 2019 om 17:36 Sport/sport Deel je nieuws

Wilt u ook meer bewegen? De Stichting Sportieve Recreatie Houten doet dit al jarenlang door met volwassenen van alle leeftijden gezellig en gevarieerd te balsporten (www.ssrh.nl). Dit doen we maandagavond vanaf 20:30u in sporthal de Slinger of sporthal de Wetering, beide in Houten. Op vrijdagavond sporten we vanaf 20:00u in sporthal de Wetering.
Hebben jullie of hebt u zin om in mei een paar avonden gratis en vrijblijvend mee te komen doen? Probeer het nog vóór onze zomerstop van juni t/m augustus. Als het bevalt blijft u natuurlijk meedoen en kunt u zich inschrijven voor het nieuwe seizoen dat in september weer begint.  
Elke sportavond staan er twee andere balsporten op het programma. Het kan basketbal en volleybal zijn maar ook een combinatie met korfbal, handbal, voetbal, badminton of (uni)hockey. We beginnen met een warming-up en een inleidend spel en na de twee balsporten, elk een half uur, wordt na anderhalf  uur afgesloten met wat rek- en strekoefeningen. Let op: op maandagavond beginnen we steeds om 20:30u, maar de locatie wisselt. Meld je daarom aan via info@ssrh.nl of WhatsApp of bel 0636373389. Wij ontvangen u graag! Kom op tijd want tijdens het sporten is er geen toegang en ook geen zicht op de buitendeur. Na het sporten is er gelegenheid tot omkleden en douchen, zaalschoenen zijn verplicht. Na afloop is er gelegenheid om een drankje te bestellen aan de bar.

advertentie
advertentie