Basketbal. De stoerste sport van Houten.
Basketbal. De stoerste sport van Houten. BC Woodpeckers

Na de zomer basketballen? Kom nu naar de introductietrainingen!

29 april 2019 om 12:03 Sport/sport Deel je nieuws

Meteen na de meivakantie worden in Sporthal de Wetering de selectietrainingen gehouden van Basketbalclub Woodpeckers. Tijdens deze speciale trainingen wordt er niet per team getraind, maar train je met je leeftijdsgenoten. Deze selectietrainingen worden ook gebruikt om te bekijken in welk team je volgend seizoen het best kunt spelen. Kijk op www.bcwoodpeckers.nl/trainingen wanneer je van harte welkom bent!

Voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar die nog geen basketbalervaring hebben en nog niet zeker weten of ze na de zomervakantie in een team willen basketballen of gewoon recreatief willen ballen, is de Basketball'sCool ideaal. Op woensdag 15, 29 mei en 5 juni (17 - 18 uur) en op zaterdag 18, 25 mei en 8 juni (9:30 - 10:45 uur) is iedereen die kennis wil maken met de leukste teamsport van Houten van harte welkom!

Let op: maandag 13 mei t/m maandag 20 mei vinden de trainingen plaats in Sporthal de Wetering (naast het zwembad). Donderdag 23 mei t/m zaterdag 8 juni vinden de trainingen plaats in onze vertrouwde Sporthal de Slinger.

Graag tot ziens bij de Woodpeckers!

Basketbal. De leukste teamsport voor jongens en meiden.
advertentie
advertentie