Finalist Miss Beauty of Utrecht

22 maart 2019 om 19:47 lokaal

HOUTEN Sandra Spaan is finalist van Miss Beauty of Utrecht' noemen. Dit is de voorronde van Miss Beauty of the Netherlands. Sandra is gescout via social media: ,,Omdat mijn vlucht vanuit Londen vertraging had, kon ik niet bij de castingdag zijn. Ik dacht dat ik daardoor niet meer mee kon doen. Gelukkig mocht ik via een video mijn auditie opsturen. Nooit had ik gedacht dat ik werd uitgekozen, omdat ik niet de 'ideale modellenmaten' heb. Ik ben kleiner en heb onder andere stevige bovenbenen. Ik heb jaren bij Stardance Studio's in Houten lessen en de voorbereidingsklas gevolgd. Ik ben nu afgestudeerd als allround danseres en dansdocent. Ik geef lessen op verschillende dansscholen en treed op in diverse shows en clubs. Op donderdag en vrijdag werk ik bij het Barista Café in Houten."

Komende weken worden de finalisten voorbereid op de finale, die 20 april zal plaatsvinden in Theater De Lampegiet in Veenendaal. Op het programma staat o.a. catwalk training, sportdagen, workshops, social media training, choreografie en fotoshoots. Tijdens de finale worden er drie winnaressen gekozen: Miss Teen of Utrecht Miss Beauty of Utrecht en Miss Intercontinental of Utrecht. Ook zullen er subtitels vergeven worden.

Deelnemers zullen ons zich gaan inzetten voor de Linda Foundation, een initiatief van Linda de Mol en het tijdschrift LINDA. Het opgehaalde bedrag zal vervolgens geschonken worden aan de foundation.

Sandra: ,,Er kan tot 19 april op mij gestemd worden door een sms te sturen naar 3010 met de tekst: Poll Utrecht Sandra."

advertentie
advertentie