Afbeelding
Claudia Verbree

Jumbo sluit scholenactie af

28 december 2018 om 13:57 lokaal

HOUTEN Vertegenwoordigers van maar liefst 12 basisscholen uit Houten kwamen dinsdag 18 december bij Jumbo Spoorhaag Houten op Het Rond hun waardecheque in ontvangst nemen. De Jumbo actie 'Sparen voor je school' is daarmee ook dit jaar weer succesvol afgerond. De gespaarde punten van de verschillende basisscholen variëren tussen de 300 en de 1600 euro. De drie scholen met de meeste punten zijn Het Mozaïek, Klavertje vier en Wereldwijs.

EXTRAATJE VOOR LEERMIDDELEN De scholen kunnen de waardecheque inruilen tegen leermiddelen. Zo heeft Basisschool de Mozaïek na de scholenactie van vorig jaar de waardecheque ingeruild voor een kleuterfiets. Anita Saltzherr van Jumbo Spoorhaag licht toe: ,,Na uitreiking van de waardecheque ontvangt iedere school inloggegevens van een bestelaccount voor onze webshop, waar ze van alles kunnen bestellen. Van buitenspel attributen tot aan pennen, potloden en schriften".

WAARDECHEQUE Per deelnemende school wordt de waarde van de cheque als tegoed gekoppeld aan het bestelaccount. Via het bestelaccount in de webshop kan het tegoed ingewisseld worden voor leermaterialen. Anita: ,,Wij zijn als Jumbo trots dat we hiermee een lokale bijdrage kunnen leveren. Het is en blijft een leuke positieve actie. Iedereen doet graag mee aan deze actie en de scholen kunnen het extraatje goed gebruiken. We merken dat mensen speciaal voor de actie naar onze winkel komen. Opa's, oma's, ooms en tantes, iedereen doet mee en spaart punten om te sparen voor die ene specifieke school van nichtje, neefje en kleinkind. De betrokkenheid is enorm".

SPAREN VOOR JE SCHOOL Bij elke €10,- aan boodschappen kon je één gratis 'Sparen voor je School' schoolpunt met daarop een actiecode doneren aan één van de deelnemende basisscholen. Dit kon fysiek in de winkel in een 'dropbox' per school en online via de website www.jumbosparenvoorjeschool.nl of via de Jumbo Sparen voor je School app.

ROND ON ICE Jumbo Spoorhaag Houten organiseert regelmatig leuke en lokale acties. Op dit moment krijg je een gratis 2e kaartje voor Rond on Ice bij besteding van €25,-. Het eerste kaartje kost maar €3,-. Voor meer informatie, neem een kijkje op http://www.hetrond.nl/rond-on-ice-2/ Benieuwd naar meer acties? Volg Jumbo Spoorhaag Houten op Facebook.

advertentie
advertentie