Het docententeam (vlnr. Dominic, Eric, Iwan, Willem, Hennie, Paul, Emil en Gregory).
Het docententeam (vlnr. Dominic, Eric, Iwan, Willem, Hennie, Paul, Emil en Gregory). Barbara Zantkuijl

Van Thijssen Taekwon-Do naar Taekwon-Do Academie Utrecht

30 oktober 2018 om 14:09 Sport/sport Deel je nieuws

Voor de club een hele speciale training!!!

Normaal kijken de ouders tijdens de jeugdtraining. Tijdens de laatste training deed iedereen, familie en vrienden, mee. Na een pittige warming-up van Milan van Nimmerdor (jeugdlid) was het tijd om te springen en te trappen, te rollen en over kasten heen te springen.

Vervolgens kreeg iedereen speciale aandacht van Master Hennie Thijssen (7e dan) door met iedereen de basis van Taekwon-Do door te nemen; de standen, verschillende aanvallen en trappen. Het laatste onderdeel was zelfverdediging, ook gegeven door Master Hennie Thijssen.

Aan het einde van de les werd Master Hennie Thijssen in het zonnetje gezet voor zijn inzet door de jaren heen. In de afgelopen twee jaar is er keihard gewerkt om de overname van Thijssen Taekwon-Do Academie (afdeling Houten) te doen slagen. Vanaf 1 september 2018 zijn we verder gegaan onder de naam: Taekwon-Do Academie Utrecht, met een eigen website: https://tautrecht.nl en e-mail adres: info@tautrecht.nl

Tijdens de laatste training zijn ook onze nieuwe logo’s uitgedeeld voor op het Taekwon-Do pak. In samenwerking met afdeling Gelderland maken we in Houten er wat moois van! Het team in Houten bestaat uit: Arie Prins (3e dan), Gregory Bekkers (2e dan), Eric Tierie (1e dan), Dominic Matthews (1e dan) en Iwan Vossen (3e dan), tevens het aanspreekpunt voor Houten.

advertentie
advertentie