Fotowedstrijd Nieuw Wulven
Fotowedstrijd Nieuw Wulven Vereniging Deltametropool en Urban Synergy

Fotowedstrijd Mijn Nieuw Wulven

1 november 2018 om 15:39 lokaal

HOUTEN Staatsbosbeheer voert samen met de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed onderzoek uit naar het gebruik van recreatiegebieden die dicht bij steden liggen. Het onderzoek bekijkt voor wie de gebieden destijds ontworpen zijn, wie de huidige bezoekers zijn en hoe zij de gebieden waarderen. Het onderzoek betreft het Purmerbos bij Purmerend, Nieuw Wulven bij Utrecht, Almeerderhout in Almere en het Abtswoudse bos bij Delft.

Met het onderzoek wil Staatsbosbeheer de relatie tussen de recreatiegebieden en de bezoeker opnieuw bekijken. Groen rondom de stad is een belangrijk onderdeel van de leefomgeving van de stedeling. Met meer kennis over de behoeften en wensen van de bezoeker kunnen gebieden beter worden ingericht. Voor meer informatie over een groene en gezonde omgeving waar mensen graag wonen, werken en recreëren heeft Staatsbosbeheer de brochure 'Groene metropool' opgesteld, deze is op internet te vinden.

FOTOWEDSTRIJD Vereniging Deltametropool en Urban Synergy zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van het bezoekersonderzoek van de vier recreatiegebieden. Met behulp van een fotowedstrijd proberen ze de betekenis van de gebieden verder in beeld te krijgen. Doe mee en stuur een foto in van wat Nieuw Wulven voor u betekent! De winnaar ontvangt het fotoboek 'De Wilde Stad'.

Spelregels:

Een inzending is alleen geldig als er een omschrijving bij is ingezonden;

Zowel oude als nieuwe foto's mogen worden ingezonden;

Meedoen kan door de foto en beschrijving te plaatsen op de Facebookpagina 'Fotowedstrijd Nieuw Wulven', of op Instagram met de hashtag #Fotowedstrijd Nieuw Wulven, of door deze te mailen naar info@urbansynergy.nl

Meedoen kan tot 14 november 2018

advertentie
advertentie