Wie wordt winnaar van de Groene Keus 2018?

17 september 2018 om 07:55 lokaal Deel je nieuws

Heeft u ideeën voor een duurzamer Houten, dien dan een voorstel in en maak kans op financiële ondersteuning van het DuurzaamheidsFonds Houten. 

 

In het zesde jaar van het Duurzaamheidsfonds Houten is er weer een ronde voor de Groene Keus 2018. Voor deze ronde zoekt DFHouten initiatieven die invulling geven aan het thema van dit jaar: “Gasloos, afvalloos, natuurrijk”. De uiterste datum voor het indienen van voorstellen is 17 oktober 2018. Als u uw idee voor 1 oktober indient via het mailadres info@dfhouten.nl, dan kan de werkgroep u van advies en suggesties voorzien bij het opstellen van het definitieve plan. Voorstellen die kans maken op financiering (max. € 10.000) worden aan het publiek voorgelegd. Het publiek kiest met een poll op onze website welk voorstel de winnaar van de Groene Keus 2018 wordt.

 

Vorig jaar won de RK werkgroep Groene Keus de Groene Keus met het project ‘Groen licht voor de RK Parochie Houten’. Het geld is geïnvesteerd in vervanging van de verouderde, energieverslindende (kwik)damplampen door geavanceerde, duurzame LED verlichting. Met als doel het stroomverbruik in de kerk met 90% te verminderen.

 

Heeft u ook een goed idee, klein of groot, waar Houten duurzamer van wordt? Wilt u dit idee ook uitvoeren? Dien dan uw voorstel in en doe mee met de Groene Keus 2018. Kijk op www.dfhouten.nl voor meer informatie en de voorwaarden. Op onze website is ook een overzicht te vinden van alle eerder genomineerde projecten. 17 november wordt bekendgemaakt welke voorstellen financiële steun ontvangen en wie de winnaar is van de Groene Keus 2018!
Het DuurzaamheidsFonds Houten wordt gefinancierd door de gemeente Houten en Windpark Houten.

advertentie
advertentie